Lisa Kudrow: "Venner" skal ikke ses for det, serien gjorde forkert

Foto: MEGA

Hvis "Venner" havde fået premiere i 2020 havde tingene nok set noget anderledes ud. Det mener Lisa Kudrow i hvert fald. 

Den 56-årige skuespiller, der især er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay, addresserer i et nyt interview den kritik, serien har fået de seneste par år. 

Det skriver The Sunday Times.

Ifølge Lisa Kudrow ville det først fremmest være nogle andre skuespillere, der havde hovedrollerne.

- Det ville i hvert fald ikke kun være et hold hvide skuespillere, siger hun. 

- Men for mig skal "Venner" ses som en tidskapsel, ikke for hvad de gjorde forkert. 

På trods af en manglende diversitet i serien, mener Lisa Kudrow alligevel, at "Venner" var noget på forkant med sin tid. 

"Venner"-holdet bestående af Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Jennifer Aniston. (Foto: MEGA)

- Der var en fyr, der opdagede, at hans kone var lesbisk og gravid, og de ville opdrage et barn sammen. Vi havde også surrogacy. Det var - på det tidspunkt - progressivt, siger hun. 

"Venner", der oprindeligt kørte fra 1994-2004, har især fået renæssance de seneste par år takket være streamingtjenester, der har opkøbt rettighederne til serien, og det har fået et yngre publikum til at kaste kærligheden over serien. 

- Ja, det er en sjov komedie, men det handler også om folk, der finder hinanden og noget af det, der appellerer til det nu, er, at unge mennesker har den her ubevidste nostalgi efter personlig forbindelse, siger hun. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close