Kendte24. april 2022

Linse Kessler trodser krigen: Tager til Ukraine

Den danske realitydronning vil sætte ind, hvor hun kan, og derfor tager hun snart til Ukraine for at hjælpe efterladte hunde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210426_hjp5371.jpg
 Foto: Hanne Juul

Det er ingen hemmelighed, at Linse Kessler er en dyreglad dame. Ikke mindst når det kommer til hunde.

Derfor har den 56-årige realitystjerne nu besluttet sig for at rejse til det krigsramte Ukraine for at hjælpe hunde i nød.

Som en af konsekvenserne af Ruslands invasion af Ukraine er mange hunde nemlig efterladt til at sulte, og det vil Linse forsøge at gøre noget ved.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210426_hjp5068.jpg
 Foto: Hanne Juul

Linse Kessler er en hundeglad dame, og derfor vil hun nu hjælpe dyrene i Ukraine. (Foto: Hanne Juul)

Det kunne "Familien fra Bryggen"-stjernen afsløre, da hun lørdag aften gæstede prisuddelingen "Årets Optimister" på Docken i København.

- Jeg tager til Ukraine for at fodre hunde. Jeg tager afsted snart, siger hun, men vil ikke ud med, hvornår rejsen finder sted.

- Det kan jeg ikke sige, for så kan de gætte, hvornår vi kører.

- Vi har samlet noget hundemad ind. Der er så mange hunde, og der er ikke noget mad dernede. Og der er mange organisationer, der hjælper dernede, men det er bare ikke nok, forklarer hun.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2022-04-23_kl._21.19.36.png
 Foto: Mikael Rieck

Linse Kessler var i højt humor, da hun hyggede igennem på Docken i København. (Foto: Mikael Rieck)

Linse har for flere dage siden forklaret sine følgere på Instagram, at hun tager til Ukraine i selskab med veninden Sofie Sønderup. Sammn har de blandt andet fået sponsoreret en stor bil, så de kan fragte dyrefodderet til Ukraine, ligesom de også får selskab af en soldat.

- Det er sikkert smadderfarligt, men vi har organiseret os med nogle dyreorganisationer nede ved grænsen, og så har vi en soldat med. Han har været der tre gange og hjulpet andre dyreorganisationer, siger Linse.

Til samme show kunne Linse også fremvise en vildt vægttab, hvor hun over for de fremmødte journalister kunne afsløre, at hun har tabt intet mindre end 24 kilo.

Linse har tidligere delt et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun har opfordret følgere til at donere mad til de udsatte hunde.

– Dyrene kan ikke få nok hjælp. Og dem, der er i shelterne, de skriger på hjælp, fordi de har simpelthen ikke mad til dyrene. Og det er heste, hunde, katte og også andre dyr, siger hun i videoopslaget.

Sponsoreret indhold