Kendte12. september 2022

Linse Kessler har købt ny bolig: Her bor hun

Dronningen af Islands Brygge, Linse Kessler, havde knapt hamret teltpælene i jorden, før hun hev dem op igen
Linse Kessler.
Linse Kessler har købt lejlighed.
 Foto: Mikael Rieck

Igen og igen og igen har Linse Kessler pakket sit hjem i flyttekasser slæbt dem til sin nye bolig og pakket hele molevitten ud igen.

I sommer rykkede hun atter en gang teltpælene op og skiftede omgivelser. Bryggens friskeste bedstemor har således købt en ny lejlighed hjemme på sit elskede Islands Brygge.

Af tinglysningen fremgår det, at reality-stjernen har betalt 2.095.000 kroner for en 38 kvadratmeter stor etværelses lejlighed på tredje sal i sit barndomskvarter.

Der rykkede hun officielt ind 30. juni sammen med sine to hunde Bubba og Bennie James.

Linses nye lejlighed ligger blot 100 meter fra hendes helt gamle lejlighed i Leifsgade, men Moppers gamle lejlighed i Snorresgade ligger 300 meter væk. Så man må sige, hun denne gang er kommet hjem.

Allerede sidste år proklamerede Linse ellers, at hun var dødtræt af at flytte. Dengang flyttede hun fra Moppers stuelejlighed op på tredje, fordi lyden af liv og glade dage på Bryggen stressede hendes nu afdøde hun Torben.

Før det satte hun sit hus i Dragør til salg efter blot 100 dage som husejer med direkte adgang til have.

- 100 vidunderlige dage i fred og ro, skov, strand, sødeste naboer, højt til loftet, og ja bare skide fantastisk... MEN bare slet ikke mig, jeg vil ha’ larm og liv, jeg er lejlighedspige, jeg hører til et andet sted, mit hood, min hjemmebane,' skrev ”Familien fra Bryggen”-stjernen på Instagram og tilføjede:

- Nok ikke svært at gætte hvor jeg og mine hunde hører til.

Et boligeventyr, der endte med at koste hende 475.000 kroner. Dengang fortalte Linse til Realityportalen, at hun fremadrettet ville bruge sine penge mere fornuftigt - blandt andet minimere boligudgifterne, så der var råd til at bygge skønhedswebshoppen op.

Sponsoreret indhold