Kendte29. august 2022

Line Hoffmeyer raser over beskyldninger: Det passer ikke!

Den 30-årige influencer er ikke just tilfreds med de beskyldninger, der lige nu regner ned over hende
Line Hoffmeyer
Line Hoffmeyer kan forhåbentlig snart flytte hjemmefra igen.
 Foto: Dan Mariegaard

Sidste sommer lød meldingen, at Line Hoffmeyer og komiker Lasse Rimmer skulle skilles. Efterfølgende besluttede parret sig for at give forholdet endnu en chance – blot for få måneder senere at gå fra hinanden igen.

Og det er således hele denne misere, som har fået folk til at spekulere i, og endda komme med beskyldninger om, at Line Hoffmeyer stadig lever af penge, som hun har fået fra sin komikereks.

– Jeg har ikke taget en øre, jeg ikke selv har tjent, med mig ud af den skilsmisse. Jeg har ikke taget et sted at bo med, ikke et dynebetræk, ikke en kagegaffel – ingenting, lyder begyndelsen af teksten til en story, som Line Hoffmeyer har delt med mere end sine 94.000 følgere på Instagram.

Hun forklarer videre, at hun siden parrets brud kun har taget imod en skænk og en julekalender – og at de to i øvrigt aldrig har haft fællesøkonomi:

– Vi har aldrig bodelt, splittet penge op eller haft særeje, for vi har aldrig haft fællesøkonomi eller tvivl eller uenighed om, at hans hus var hans, længe før vi mødte hinanden.

I storyen gør Line Hoffmeyer det også klart, at hun og Lasse Rimmer rådede over de penge, de hver især tjente – “både før og efter vi var kærester”. Samtidig understreger hun, at penge aldrig var årsagen til deres forhold, men at det selvsagt var kærlighed, der stod bag.

Line Hoffmeyer har boet hos sin mor i Jylland siden april, men trofaste følgere kan næppe have undgået at bemærke, at hun i disse dage er ganske aktiv lejlighedskigger.

Sponsoreret indhold