Kendte22. november 2022

Line Hoffmeyer med løftet pegefinger: - Det irriterer mig!

Influencereren er ikke tilfreds med, hvordan hendes opsigelse af hendes nye lejlighed i København er blevet omtalt
Line Hoffmeyer slår fast, at hun ikke har fortrudt beslutning om at flytte.
Line Hoffmeyer slår fast, at hun ikke har fortrudt beslutning om at flytte.
 Foto: Aller Media

For en uges tid siden kom det frem, at Line Hoffmeyer har valgt at opsige sin spritnye lejlighed i København for i stedet at flytte tilbage til Jylland.

En beslutning, hun har taget, fordi hun få uger efter indflytning fik en træls besked fra lægerne om, at hendes krop er begyndt at danne antistoffer mod hendes donorhjerte.

Flere medier skrev artikler om influencerens kovending, hvilket hun i en række stories på Instagram nu fortæller, at hun har det helt fint med.

Hun er dog også vred.

Hun er vred over, at der er nogen, som har fremstillet hendes beslutning som om, at hun fortryder, at hun i det hele taget flyttede til København i første omgang.

For det passer ikke, skælder hun ud.

- For jeg fortryder bare ikke, og det har jeg brug for at fortælle, siger hun og forklarer, at hun var sund og rask, da hun flyttede til hovedstaden og ikke havde nogen anelse om, at hendes krop var i fuld gang med at bekæmpe hendes donorhjerte.

- Ret hurtigt efter jeg flytter ind i lejlighed, får jeg nye informationer, der gør, at jeg vil noget andet, og derfor opsiger jeg lejligheden, siger hun og fortsætter:

- Havde jeg vist, jeg havde antistoffer i hele kroppen, og tingene ville ændre sig radiokalt for mig, havde jeg ikke flyttet til København. Men det vidste jeg ikke.

Line Hoffmeyer understreger, at hun ikke har noget imod at fortryde ting, men at det ikke er tilfældet i denne omgang.

- Så det irriterer mig bare så meget, at det alligevel bliver gjort til noget, jeg har fortrudt, siger hun og forklarer hvorfor:

- Jeg tror, det handler om, at det så bliver antaget, at det var hovedløst, jeg flyttede til København, men der er bare større ting på spil

Line Hoffmeyer fik indopereret et donorhjerte i 2012.

Du kan læse mere om hendes behandling af de antistoffer, hendes krop er begyndt at danne for at udstøde hjertet her.

Sponsoreret indhold