Kendte12. august 2022

Line Hoffmeyer bevæbnet med tommestok og tårnhøje forventninger: KÆMPE skuffelse

Influencer Line Hoffmeyer tog glad afsted mod hovedstaden, men vendte slukøret hjem til Jylland
Line Hoffmeyer
Nu kan Line Hoffmeyer snart, for anden gang, flytte hjemmefra.
 Foto: Dan Mariegaard

Siden bruddet med Lasse Rimmer i maj har Line Hoffmeyer været hjemløs. Ikke hjemløs i den forstand, at hun har boet på gaden – men overnattet hos venner og familien.

De seneste mange måneder har hun haft base hjemme ved sin mor i Silkeborg, men forleden fortalte influenceren i en story, at både mor og datter var klar til at kappe navlestrengen igen.

I dag gik turen så til hovedstaden, hvor den 30-årige single skulle se en lejlighed, som hun var mere en klar til at flytte ind i omgående.

Faktisk så klar, at det kun var bad i gården og skimmelsvamp i væggene, der kunne få hende til at takke nej – og hun havde da også pakket tommestokken, så hun straks kunne måle op til gardiner.

Sol, måne og stjerner indfandt sig i perfekt formation, da Line kunne høre sin kommende lejlighed kalde ”kombardo, kombardo” efter hende på færgen fra Jylland til Sjælland.

Men men men …

Dagen forløb slet ikke som ventet, afslører hun i en story på Instagram fredag aften.

- Jeg havde måske regnet lidt med, at min eftermiddag ville slutte med et oplag på Instagram, hvor jeg stod et stort smil og sagde ”Jeg har fået lejlighed”. Men det har jeg ikke, indleder hun.

Hun har dog hverken takket ja eller nej.

- Med den velvillighed jeg havde til at takke ja, da jeg kom, kan man nok godt regne ud, at den ikke har været helt ideel, forklarer hun videre og understreger, at hun ikke er specielt kræsen.

Men til den husleje skal man alligevel være lidt kræsen, mener hun.

Hvad kan så være værre end bad i gården og skimmelsvampsinficerede vægge, tænker du?

Svaret er dårlig planløsning.

- Jeg synes, planløsningen var noget rod, og det sagde jeg også til ham, der fremviste lejligheden, og han prøvede at hjælpe mig lidt på vej med at forestille mig, hvor tingene skulle stå, forklarer hun.

Der er dog ikke plads til sengen, og det er for mærkeligt at skulle ud og købe en ny, mener hun.

Et kæmpe plus er dog – og det er nok det, der gør, at hun endnu ikke har takket nej – er location. Location, location, location.

- Den ligger bare så godt i forhold til at have to af sine virkelig gode veninder lige ved siden af. Det er min drøm, slutter hun af.

Sponsoreret indhold