Linda P om prinsesse Isabellas "helt væk"-kommentar: - Jeg havde aldrig vovet at tale sådan

Den 36-årige komiker Linda P er kendt for at være rap i replikken.

Men alligevel er der noget, der tyder på, at hun har fundet sin overmand i selveste prinsesse Isabella, der forleden bed lidt af sin mor, kronprinsesse Mary.

- Sagde du ikke lige, jeg skulle gå med farmor? Altså er du helt væk, udbrød 14-årige Isabella, da hun på trappen ved Fredensborg Slot tilsyneladende fik modstridende instrukser.  

Artiklen fortsætter under billedet: 

Øjeblikket ved prins Christians konfirmation er siden gået viralt. Her får Isabella - tilsyneladende - først besked på at gå indenfor med dronningen, hvorefter mor Mary kalder hende tilbage igen. - Er du helt væk, lyder det fra Isabella. (Foto: Hanne Juul)

Og det gav Linda P en god idé til en lille debat på sin facebook:

- Er jeg helt alene om aldrig nogensinde at have vovet at tale sådan til min mor, da jeg var teenager, spørger hun sine følgere, før hun til slut skriver:

- Kys fra stenalderen.

Ifølge hendes opslag skal hendes ”rene research” og nysgerrighed bruges til noget i sidste ende – så mon ikke der kommer en vittighed om hele Danmarks teenageprinsesse ud af det i sidste ende?

I kommentarsporet funderer den skægge blondine videre:

- Til Bellas forsvar. Nu kunne det jo være, hun fik solen i øjnene, og at det var et reelt spørgsmål.

Og dernæst med reference til Vestegnsdronningen over dem alle, som bestemt ikke altid er helt børnevenlig i sit sprog.

- Jeg tror sgu ikke engang, Tessa taler sådan til sin mor.

Linda P glæder sig for tiden til at skulle på turné i hele landet, når hendes nyes show "Sabotage hunter" får premiere til sensommeren. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close