Linda P. afslører kønnet

Linda P.

Linda P.

(Foto: Thomas Laursen)

Kønnet på den lille, nye Petersen har været en hemmelighed for offentligheden gennem hele graviditeten, men nu har 35-årige Linda P. afsløret den søde hemmelighed.

Over for SE og HØR bekræfter hun, at det er en lille pige, der kom til verden - og blev præsenteret på Instagram i onsdags.

- Alle har det godt. Det blev en baby, fortalte Danmarks sjoveste mor i første omgang.

Vis dette opslag på Instagram

Alle har det godt. Det blev en baby

Et opslag delt af LINDA P️️️ (@lindapcomedy) den

Oplysningerne om faderen er næsten lige så sparsomme som om babyen. Indtil videre har Linda bare afsløret, at han er bornholmer - og at han er en mand.

Indtil 2016 levede humørdronningen som lesbisk, og har tidligere været gift med en kvinde, Melissa Nicolajsen.

Efter skilsmissen blev Linda P. først kæreste med komikerkollegaen Anders Grau, og efter de gik fra hinanden fandt hun - med hjælp fra sin mor - den nuværende, bornholmske kæreste.

- Jeg havde aldrig mødt ham, og det var simpelt hen så dejligt at møde én udefra, fordi det altid har været en lille smule indgroet - enten i malermiljøet,  komikermiljøet eller lebbemiljøet, fortalte Linda i 2018 til B.T.

Kæresten blev også nævnt kort, da hun sidste år optrådte på Smukfest.

- Jeg mødte min kæreste for et år siden, og det var min mor, der fandt ham. Hun syntes, at vi var det perfekte match, og det er vi også, han er simpelthen så dejlig, fortalte Linda, der dog var bange for, at deres barn kommer til at tale bornholmsk som sin far.

- Jeg kan ikke tage det sprog seriøst, der findes ikke en ting i verden, der kan gøre det sprog cool. Du kan ikke tage bornholmsk seriøst, lød det fra komikeren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close