Kendte16. juni 2022

Lina Rafn afviser åbent forhold: - Det har jeg aldrig sagt

Infernal-sangerinde Lina Rafn tager til genmæle efter hun i efteråret løb med overskrifter om åbent forhold
Lina Rafn
Lina Rafn afviser at leve i et åbent forhold. Men hun er fan af princippet.
 Foto: Dan Mariegaard

Der gik rundhyl i tabloidpressen, da Lina Rafn i efteråret var gæst i podcasten ”112 for knuste hjerter”.

Her faldt snakken på jalousi, hvor Infernal-sangeren tog udgangspunkt i sit eget liv og gav indtryk af at leve i et åbent forhold med sin kæreste Kasper Pertho.

- Jeg er ikke jaloux i forhold til utroskab. Når der er har været et eller andet flirteri, eller kissemisse i hjørnet af en klub, har jeg ikke taget det så tungt, fordi jeg kan mærke, at hans hjerte er hos mig, og så er den slags lige meget, sagde hun dengang og fortalte også, at hun igennem det 23 år lange forhold også er brændt varm på andre undervejs.

I går var hun så gæst i podcasten ”Tsunami”, hvor værterne Sebastian Peebles og Chano Jørgensen tager antagelsen om, at Lina og Kasper lever i et åbent forhold op i programmet. Til det svarer Lina kort og kontant:

- Nej!

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lina, Rafn, Kasper Pertho og Karmen
Lina Rafn og Kasper Pertho har dannet par i 23 år. Sammen har de datteren Karmen på 12.
 Jesper Sunesen

Til stor overraskelse for værterne. ”From Paris to Berlin”-skønheden forklarer derimod, at hun dengang brugte et tænkt eksempel, som hun så mange gange før har gjort, når hun har slået på tromme for, at man skal lære at tæmme sin jalousi.

- Det, der ofte sker, det er, at jeg taler imod jalousi, og jeg bruger et meget konkret eksempel, og det har jeg gjort nogle gange, hvor jeg siger ”prøv og hør her. Jeg ved godt, om min kærestes hjerte bor hos mig. At han måske stod på en natklub og kyssede med en eller anden trunte i et hjørne, det går der altså ikke nogen skår af mig for”, siger hun og fortsætter:

- Det er blevet til: ”Og sådan forklarer Lina Rafn, hvordan hun lever i et åbent forhold med sin partner igennem så og så mange år Kasper bla, bla bla”. Jeg var bare sådan ”da fuck!?” Og den løber bare ned ad en vej, og så kopierer folk jo hinanden, og så bliver det en sandhed, der er på femina.dk og rend mig i røven, raser hun i programmet.

Dengang forsøgte blandt andre SE og HØR at få en uddybende kommentar fra sangerinden selv, men det ønskede hun ikke at give, og det giver hun også en forklaring på.

- Grunden til, at jeg ikke tager til genmæle er, at det ikke er nogens business. Jeg har ikke lyst til at løfte den dyne, siger hun.

Hun beder de to værter definere, hvad et åbent forhold er, og svaret lander på, når man har en kæreste, men man har sex med andre. Efterfølgende spørger hun, om det også er et åbent forhold, hvis et kærestepar inviterer en tredjepart med hjem i soveværelset og slår derefter fast, at offentligheden aldrig får adgang til den del af hendes privatliv.

- Jeg siger bare, det kan have mange niveauer, men ingen af dem har jeg lyst til, at SE og HØR eller Ekstra Bladet eller nogen som helst andre skal glo ind i i mit liv. Jeg har talt imod utroskab, og det vil jeg til enhver tid gøre, siger Lina, som synes folk er alt for dårlige til at kende forskel på ubetydelige sidespring og rigtige følelser. Sidstnævnte ville hun have et problem med.

- Men den der tilfældige ”hov, jeg snublede, og min diller ramte ind i en eller anden, det er jeg da himmelråbende ligeglad med. Men det er ikke ensbetydende med, at jeg lever i et åbent forhold. Og hvis jeg gjorde, så ragede det ikke nogen, men det har jeg aldrig nogensinde sagt.

Da Lina tager luft ind efter den heftige talestrøm, der med al tydelighed ligger hende meget på sinde, udbryder den ene af de to værter:

- Jeg troede, du var kæmpe fortaler for åbne forhold.

- Det er jeg også, men det er ikke ensbetydende med, at jeg praktiserer det. Jeg kan rigtig godt lide princippet, siger hun og griner.

Sponsoreret indhold