Kendte19. august 2023

Lily Allen afslører traume: Mistede mødom som 12-årig

Da Lily Allen vågnede næsten morgen efter at have haft sex for første gang, var der politibetjente over alt, som havde ledt efter hende
Lily Allen poses for photographers upon arrival at the Olivier Awards in London, Sunday, April 10, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Lily Allen fortæller om den første gang, hun havde sex. Kun 12 år gammel.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

12 år.

Det var, hvor ung Lily Allen var, da hun mistede sin mødom.

Det afslører den i dag 38-årige sangerinde, der siden 2020 har været gift med "Stranger Things"-stjernen David Harbour.

Det er i podcasten "Life's A Beach", at Lily Allen fortæller om sin traumatiserende første gang.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie fortæller sangerinden, at hun var på ferie i Brasilien med sin lillebror og deres far, skuespilleren Keith Allen, da hun havde sex for første gang.

English singer-somgwriter Lily Allen and US actor David Harbour arrive for the 2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 2, 2022, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. The Gala's 2022 theme is "In America: An Anthology of Fashion". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Lily Allen med sin mand, David Harbour.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg mistede min mødom til en fyr ved navn Fernando i Brasilien, da jeg var 12 år, og jeg talte aldrig med ham igen. Jeg lyver ikke, siger Lily Allen og fortsætter:

- Min familie troede, at jeg var forsvundet. Jeg var gået med ham ind på hans hotelværelse, mens jeg var på ferie med min far og min bror, så da jeg ikke kom tilbage til min værelse, troede de, jeg var væk.

Ifølge Lily Allen faldt hun i søvn på fyrens værelse og vågnede første næste dag - og på det tidspunkt havde hendes far ringet efter politiet.

- Der var politi over alt på hotellet, da jeg vågnede, fortæller sangerinden og fortsætter:

- Det var en smule traumatisk det hele, og der gik et stykke tid, før jeg havde sex igen.

Ikke desto mindre skulle der blot gå to år, før Lily Allen igen var ude for et seksuelt i traume. Hun har nemlig tidligere fortalt i sin biografi, "My Thoughts Exactly", at hun som 14-årig havde sex med sin vens far.

Dette var dog ikke noget, som faderen blev sur på vennen over. Faktisk tværtimod, fortæller sangerinden i bogen.

- Han lavede det til en intern joke sammen med sine venner. De fandt på skøre ting omkring, hvordan de kunne afpresse fyren og true med at tæske ham.

- Og det føltes altså virkelig ikke rart, at min far gjorde det til en joke blandt hans venner, at jeg havde haft sex med en fyr, jeg dårligt kendte.

Sponsoreret indhold