Kendte21. november 2017

Værste meningitis i 25 år: Lille pige har fået alle lemmer amputeret

En 11 måneder gammel pige fra West Yorkshire i England risikerer at miste både hørelsen og synet, efter at den lille baby blev ramt af ”det værste tilfælde af meningitis i 25 år”. Den lille pige har allerede fået amputeret alle fire lemmer i kampen for at overleve. Pigens tante fortæller, at den lille pige er træt, men kæmper en brav kamp på hospitalet. OBS! Artiklen indeholder billeder, der kan virke voldsomme!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kia1.jpg
 (Foto: Privat)

OBS! Artiklen indeholder billeder, der kan virke voldsomme!

Hvad der begyndte som et rødt udslæt på kroppen og i ansigtet, har nu udviklet sig til ”det værste tilfælde af meningitis i 25 år” hos en blot 11 måneder gammel baby.

Lille Kia Gott fra West Yorkshire i England har i to måneder kæmpet en brav kamp mod den alvorlige sygdom, og der er stadig lang vej, før at hun er uden for livsfare.

Den lille pige risikerer at miste både hørelsen og synet, ligesom lægerne heller ikke kan udelukke, at hun har fået en alvorlig og permanent hjerneskade som følge af det alvorlige tilfælde af meningitis.

Kia har allerede fået amputeret alle sine fire lemmer i kampen for at overleve, fortæller hendes tante ifølge Daily Mail på sin Facebook-profil.

- Kia har gennemgået sin fjerde amputation, og hun kæmper. Hun er lidt søvnig efter alle operationerne, skriver tanten på Facebook.

Du kan se billeder i galleriet nederst i artiklen. OBS! Billederne kan virke voldsomme.

Kia begyndte at blive sløj for to måneder siden.

Det hele begyndte som et udslæt på hendes krop og i hendes ansigt. Til sidst blev hun hastet på hospitalet med en kollapset lunge, og lægerne diagnosticerede hende med et alvorligt tilfælde af meningitis.

Hun blev lagt i respirator, og siden har lægerne kæmpet for at holde hende i live.

Den alvorlige sygdom resulterede også i, at Kia fik blodforgiftning, og at hendes lemmer blev angrebet af forgiftningen. Derfor har de britiske læger set sig nødsaget til at amputere alle hendes lemmer.

Du kan se billeder i galleriet nederst i artiklen. OBS! Billederne kan virke voldsomme.

Senest fik lille Kia amputeret det ene ben lige over knæet.

Selv om Kia stadig er alvorligt syg på hospitalet, er hun ikke længere i respirator, og hun kan i dag trække vejret selv.

Familien har nu oprettet en indsamlingside, hvor de samler penge ind, som skal bruges på at gøre hjemmet i Wyke, West Yorkshire, handikapegnet til den dag, hvor lille Kia vender hjem.

Du kan se billeder i galleriet herunder. OBS! Billederne kan virke voldsomme.

Kia Gott

Sponsoreret indhold