Kendte21. oktober 2023

L.I.G.A.-forsanger Nicky Russell fik sit livs chok: Skræmmende nærdødsoplevelse

Hvad der skulle have været en ganske almindelig køretur til Køge endte med at blive en chokerende oplevelse for den danske popduo L.I.G.A.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nicky Russell fortæller om den skræmmende episode.
 Video: Køge.tv

LÆS OGSÅ: Kæmpe kiks: Saint Clara gik i stå på scenen

Nogle gange skal man være glad for at have en opmærksom følgesvend på passagersædet, når der drønes rundt på de danske veje.

Det måtte det danske band L.I.G.A. sande efter en skræmmende nærdødsoplevelse, der fredag fandt sted på motorvejen på vej til Ringsted.

Bandets forsanger, Nicky Russell, var tidligere på dagen i kontakt med deres tourmanager, som i dette tilfælde også udgjorde chaufføren, og han bemærkede allerede der, at manageren ikke virkede som om, han var helt sig selv.

Det var dog ikke noget, som Nicky Russell spekulerede mere over, før de var på vej til Midtsjælland.

– Vi rammer motorvejen og lige pludselig, kan jeg godt fornemme, at vi ligger i midten af to vejbaner, siger Nicky Russell til Køge.tv-værten Nils Gisli og fortsætter:

– Så bliver speederen trådt i bund, og jeg kigger på ham og siger: 'Hvad sker der her?', og han er fuldstændig væk. Som om han har et vågent blackout. Altså, han er der ikke, men han er der.

L.I.G.A.-forsanger Nicky Russell fortæller om sin skræmmende oplevelse fredag aften.
L.I.G.A.-forsanger Nicky Russell fortæller om sin skræmmende oplevelse.
 Foto: Claus Sall - Photography

– Så der går mange ting gennem mit hoved. Er han der? Er han der ikke? Hvad sker der? Hvor hurtigt kører vi? Hvad hvis vi kører galt? Dør vi? Overlever vi? Det er jo en folkevognsbus, kan den holde til det?

Heldigvis nåede Nicky Russell at tænke hurtigt nok til, at han kunne nå at handle i den farlige situation, som kunne have haft fatale konsekvenser for bilens tre passagerer.

– Og det ender så med at jeg kommer til vejs ende i mine tanker og tænker, jamen, altså for fanden, jeg kan jo bare tage benet over på bremsen og tage fat i rettet og så køre os ind til siden.

– Og idet jeg tænker det, så rammer vi en Audi, og sidespejlet ryger af. Jeg tager fat i rettet, kører os ind til siden og holder der.

Kort tid efter dukker en ambulance op og får styr på situationen, der af gode grunde har rystet både Nicky Russell og Ihan Haydar - den anden halvdel af L.I.G.A.

'Han er en helt'

Ifølge podcastvært Nils Gisli var det da også fuldstændigt tydeligt at se på Nicky Russell, at der var sket noget skræmmende.

Fredagen kunne være endt noget anderledes for den danske popduo L.I.G.A., hvis Nicky Russell ikke havde været vågen.
Fredagen kunne være endt noget anderledes for den danske popduo L.I.G.A., hvis Nicky Russell ikke havde været vågen.
 Foto: Claus Sall - Photography

- Vi skulle jo lave interview, og de kom ikke til aftalt tid, så jeg tænkte, at ja, okay, de er jo rockstars, siger han til SE og HØR og forstætter:

- Men så da han kommer, kunne jeg godt se, at der var et eller andet helt galt.

- Han var tydeligt berørt af situationen. Han har jo reddet deres liv. Hvis han havde siddet med snotten nede i sin telefon, så var det endt helt anderledes.

- Personligt synes jeg, at han er en helt.

Hør Nicky Russell fortælle om den skræmmende episode i videoen øverst i artiklen, og se hele interviewet på Køge.tv.

Sponsoreret indhold