Kendte25. maj 2022

Liam Payne reagerer på utroskabsrygter: Det passer ikke

Tidligere på ugen stod det klart, at One Direction-sangeren var gået fra sin forlovede, efter billeder af ham og en anden kvinde begyndte at florere på nettet. Nu maner han rygterne til jorden
Liam Payne
Liam Payne rygtes til at have været sin tidligere forlovede utro, efter billeder af ham med en anden kvinde begyndte at florere på nettet.
 Foto: Camera Press / MEGA

Først lød det, at den 28-årige Liam Payne og hans forlovede, Maya Henry for nylig brød med hinanden, efter billeder af sangeren med en anden kvinde begyndte at gå viralt.

Siden kunne det bekræftes, hvordan parret egentligt havde brudt med hinanden for mere end en måned siden.

Dette til trods for, at Maya Henry for nylig kaldte Payne for “sin forlovede”, da hun kommenterede på en fanprofil til sangeren, at de gerne måtte stoppe med at sende hende billeder af ham og den anden kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet

Liam Payne
Liam Payne med armene tæt omkring kvinden, der hurtigt blev identificeret som værende Alina Mawler.
 Foto: Instagram

Men nu kan en ven til sangeren bekræfte, at de to i sandhed gik fra hinanden, inden han begyndte at ses med Alina Mawler, der er kvinden på de omtalte billeder.

– Liam fortalte sine venner, at han og Maya var gået fra hinanden for et stykke tid siden, så det er ikke fair, at han nu bliver udstillet som en, der har været hende utro, lyder det fra vennen til HollywoodLife.

Kilden fortæller videre, hvordan Liam er en “sensitiv fyr”, der klart er mærket af situationen.

– Men i sidste ende så ved han, at vi, der er i hans liv, kender sandheden, og vi ved, at hans hjerte er godt.

Maya Henry har da også siden slettet kommentaren på billedet, der i første omgang fik rygterne om utroskab til at florere.

Payne har endnu ikke selv kommenteret på bruddet med Maya Henry, mens han heller ikke har sagt et ord om sin nye flirt.

Artiklen fortsætter under billedet

Liam Payne og Maya Henry
Liam Payne og Maya Henry mødte hinanden i 2018, og deres forhold har været on/off siden. Parret nåede at gå fra hinanden ad flere omgange, inden de nu for alvor har brudt forlovelsen og gået hver til sit.
 Foto: JOR/Capital Pictures / MEGA

Men tirsdag blev parret spottet sammen – arm i arm – da de, efter en flyvetur fra Los Angeles, landede i Heathrow lufthavn.

Her blev der hverken sparet på kram eller kælen mellem de to, trods tilstedeværelsen af flere paparazzifotografer.

Hvor han og Alina Mawler har mødt hinanden – og hvornår – det vides endnu ikke. Men der er ingen tvivl om, at de to allerede står hinanden meget nært.

Sponsoreret indhold