Kendte3. december 2019

Liam Payne indrømmer stofmisbrug

Popcharmøren Liam Payne havde bestemt ikke nogen let start på karrieren i One Direction. Den britiske stjerne indrømmer nu, at han følte sig nødsaget til at tage stoffer for at holde humøret oppe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-03_kl._10.45.04.png
 Foto: MEGA

Liam Payne hitter lige nu stort på egen hånd med sange som "Stack it up" og hans nye julegodte "All i want (for christmas)".

Den 26-årige brite blev verdenskendt, da han gennem "X Factor" i Storbritannien blev en del af boybandet One Direction.

Sammen med Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan og Louis Tomlinson blev Liam sat sammen af talentdommerikonet Simon Cowell.

Hurtigt blev de fem teenagedrenge elsket af piger verden over, da de brød i gennem lydmuren med deres første hit "What makes you beautiful", som blev efterfulgt af en perlerække af ørehængere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar81582_3.jpg
 Foto: MEGA

One Direction laver lige nu ikke musik sammen som gruppe. I stedet hitter de fem gutter med deres egne musikalske projekter (Foto: MEGA)

Den pludselige status som teenageidol var dog ikke helt nem at tackle for Liam Payne. Det fortæller hitmageren nu i et interview med The Guardian.

Her fortæller popfyren, at han var nødt til at bruge humørstabiliserende stoffer for at holde sig kørende. Han forklarer dog ikke, hvilke slags stoffer han gjorde brug af.

- Jeg havde brug for en smule hjælp for at holde mig i balance, men under bestemte lys på scenen eller under interviews var jeg knap nok i stand til at sige mit navn, afslører Liam ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-03_kl._11.08.36.png
 Foto: MEGA

Liam er en eftertragtet - men desværre også optaget herre. Popprinsen har scoret den bare 19-årige model Maya Henry (Foto: MEGA)

Tilværelsen som eftertragtet popfyr blev altså for meget for Liam, som udover de humørstabiliserende stoffer også gjorde brug af alkohol, når bekymringerne skulle dulmes.

- Man optræder til et show foran mange tusinde mennesker for derefter at sidde for sig selv i et land, hvor du ikke kan gå udenfor en dør – hvad skal man så ellers gøre? Minibaren er der jo altid, lyder det fra Liam til The Guardian.

Sponsoreret indhold