Kendte20. september 2021

Liam Gallaghers ansigt helt forslået: - Jeg er faldet ud af en helikopter

Efter en koncert på Isle Of Wight-festivalen i England er Oasis-stjerne Liam Gallagher - efter eget udsagn - faldet ud af en helikopter. Han har i den forbindelse postet et billede af sine mange skrammer i ansigtet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega782343_004.jpg
 Foto: MEGA

Sanger, musiker og tidligere frontmand i Oasis, 48-årige Liam Gallagher, har holdt lidt af en legendarisk efterfest ovenpå sin optræden om hovednavn ved Isle Of Wight i Storbritannien.

Udskejelserne involverede ikke alene en helikoptertur, men såmænd også en tur ud af den, fortæller han selv i et opslag på Twitter.

Sammen med et billede af sit forslåede ansigt skriver han blandt andet:

- Tjek det ud, jeg faldt ud helikopteren i går aftes. Hvem sagde, at rock’n’ roll er død?

Oasis-stjernen sammenligner sig desuden sit seneste vilde stunt med den afdøde The Who-trommeslager Keith Moons livsstil.

Længere nede i kommentarerne forsikrer han desuden sine fans om, at han har det fint, selvom det store plaster langs hele næsen ser drabeligt ud.

Han laver endda sjov med at det ivrigt likede billede godt kunne gå hen og blive hans næste albumcover.

En af Gallaghers 3,5 millioner følgere spørger ham, hvor højt han faldt fra. Det kunne jo være, at han blot snublede ud af fartøjet efter landing, selvom det dog ikke lyder helt så sejt, foreslår han.

Hertil svarer rockstjernen humoristisk:

- 100 tusinde feet.

En anden spørger, om der ikke er overvågningsbilleder af ulykken, og her joker forsangeren videre:

- Jo, det er med i min næste video.

Det vides ikke, om musikeren modtog behandling efter sit styrt, eller hvor den usædvanlige hændelse er sket, for den sags skyld.

Sponsoreret indhold