Kendte7. december 2016

Lexus har lige lanceret den VILDESTE dyt

Er din mand umulig at købe gave til – og elsker han fede biler? Ja, så har Lexus netop lanceret dét, der vist bedst kan betegnes som verdens bedste julegave. Du skal dog formentlig have den helt store pung fremme for at kunne få fingre i dytten
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/lexus_lit_is_03_f8f967efff681c098e84f860153cb966292abe63.jpg
 (Foto: Lexus)

Er din mand også umulig at købe julegave til? Ender du altid med at give ham et par kedelige sokker? Og ville du ønske, at du kunne overraske ham med den bedste og mest fantastiske julegave nogensinde?

Ja, så er her den perfekte gave… hvis din mand elsker fede biler (og du har lommen fuld af guld).

Det japanske bilfirma Lexus har nemlig lanceret en ny bilmodel, der vil få alle forbipasserende til at hive i håndbremsen. Den nye dyt er nemlig noget helt særligt!

Se alle billeder af bilen i galleriet nederst i denne artikel.

Den nye dyt – Lexus LIT SI – er med 41.999 LED-lys et imponerende syn på vejene, og bilens vilde lysshow kan endda styres alt efter humør og musik.

Du kan nemlig ændre bilens lysshow med hjælp fra dine armbevægelser – og du kan også indstille bilens LED-lys til at bevæge sig i takt til musikken, der drøner ud af bilens højteknologiske højtalersystem.

Når bilens næsten 42.000 LED-lys alle lyser op, kan bilen endda udsende hele 175.000 lumen. Til sammenligning giver en lysterapilame ”kun” 10.000 lumen, mens din lamper derhjemme sjældent udsender meget mere end 500 lumen.

Den topmoderne dyt tog sin første køretur for nylig i en musikvideo for den britiske sanger Dua Lipas nye musikvideo ”Be The One”.

Om den får mange køreture på landevejene, er dog stadig en smule usikkert. For Lexus har endnu ikke afsløret, om bilen ende på markedet… men hvis det gør, tør vi godt garantere, at det bliver en pebre affære!

Men derfor kan man jo godt drømme…

Du kan se videoen af den vilde dyt herunder:

Og du kan se alle billederne af den herunder:

Lexus LIT SI - bil med 41.999 LED-lys

Sponsoreret indhold