Kendte27. marts 2024

Leonardo DiCaprios kæreste spottet med stor ring

Nye billeder peger i retning af, at den ultimative bachelor endelig har besluttet for at slå sig ned med sin unge kæreste Vittoria Ceretti
Forlovelsesrygterne svirrer.
Forlovelsesrygterne svirrer.
 Foto: Valerie Macon/Vianny Le Caer/Ritzau Scanpix

Kan det virkelig være sandt? Har Leonardo DiCaprio endelig valgt at slå sig ned med kæresten?

Det tyder spritnye billeder på.

49-årige Leonardo DiCaprio og hans 25-årige modelkæreste Vittoria Ceretti er netop blevet spottet på en hyggelig frokostdate på Yucas restaurant i Los Angeles.

Her vækker én særlig detalje fra daten opsigt. Vittoria Ceretti flashede nemlig en ring af betragtelig størrelse på sin ringfinger på venstre hånd. De billeder har mediet The Sun bragt tidligere i dag. Dem kan du se her.

På et af billederne kan man se, at modellen kærligt omfavner skuespilleren, hvilket også giver et bedre udsyn til ringen, der ifølge The Sun er en diamantring.

De, der kender til DiCaprios datinghistorik, vil sikkert være enige i, at det i så fald vil være et stort skridt for den afholdte skuespiller, som ellers ikke tidligere har udvist interesse i at slå sig ned.

Wolf of Wall Street-stjernen og supermodellen har været romanstisk forbundet siden sidste sommer. Italienske Ciretti og 'Leo' blev første gang set sammen i august på en is-date i Santa Monica.

Siden gik det stærkt mellem parret, som efterfølgende festede, dansede og kyssede løs på Ibiza.

Andet ægteskab

Har de to endelig valgt at få papir på kærligheden, så bliver det imidlertid ikke Cerettis første ægteskab. Tidligere var hun gift med den elektroniske musikstjerne Anyma, der for nyligt har afsløret, at han er i et forhold med sangerinden Grimes.

DiCaprio er gennem årene blevet romantisk forbundet med mange kvinder - hvoraf de fleste ikke var født endnu, da han medvirkede i storfilmen Titanic.

Nu er ungkarletilværelsen måske forbi.

Sponsoreret indhold