Kendte25. juni 2020

Leonardo DiCaprio er mere forelsket end før

Den 45-årige skuespiller har dannet par med den 23-årige Camilla Morrone siden 2017, og hans kærlighed vokser sig kun større og større, lyder det fra kilde tæt på parret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/krtphotoslive888420.jpg
 Foto: MEGA

Fredag valgte den 45-årige skuespiller Leonardo DiCaprio at fejre Camilla Morrones 23-års fødselsdag på en noget anderledes facon.

Han havde nemlig sørget for en kæmpe fest ombord på yachten ”Leight Super Yacht”, hvor kæresten blev fejret sammen med ham og en række af andre store stjerner.

For som tiden går kommer de to kun tættere på hinanden, lyder det fra en kilde tæt på parret.

- Han er normalt meget uafhængig, og han bruger en del tid sammen med sine venner. Men på grund af lockdown, så har han brugt det meste af sin tid med Camilla, fortæller kilden til People.

Coronakarantænen har, i stedet for at drive dem længere væk fra hinanden som flere andre kendispar, fået de to til at komme endnu tættere på hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_morrone.jpg

Det er ikke ofte, at de to fanges på billeder sammen, men her ses de to turtelduer på en spadsergang i februar 2020. Foto: MEGA

- De er enormt tætte. Leo har været sammen med Camilla 24/7 hjemme hos ham, lyder det fra kilden.

Selvom de to har dannet par siden 2017, hvor de første gang blev spottet sammen.

Så var det først i februar i år, at de to havde deres første debut som par, da de sammen sad på første række til Oscar showet, hvor Leonardo var nomineret for sin rolle i ”Once Upon a Time… in Hollywood”.

Udover nu at danne par med den 22 år yngre model, så har skuespilleren også tidligere været kæreste med den danske model Nina Agdal. De to nåede at danne par et års tid, inden romancen atter sluttede mellem de to.

Sponsoreret indhold