Kendte23. januar 2023

Leo var døden nær: Stopper karrieren

Alvorlig sygdom har ramt Leo, så fremover må Sussi undvære sin mand, når hun går på scenen
Humøret var højt, da SE og HØR besøgte Sussi og Leo tilbage i december. Siden har parret været gennem noget af at rutsjebanetur. nbsp;
Humøret var højt, da SE og HØR besøgte Sussi og Leo tilbage i december. Siden har parret været gennem noget af at rutsjebanetur.
 Foto: Jesper Sunesen

En æra er forbi. Fremover vil Leo ikke længere stå på scenen sammen med Sussi.

– Leo er faktisk meget, meget syg, og han ligger på hospitalet. Han har været lige ved at dø tre gange, siger Sussi til SE og HØR.

Leo blev indlagt med tarmslyng midt i december, og siden da har han tilbragt det meste af tiden på sygehuset.

– Det er noget af en rutsjebanetur. Leo har haft virkelig ondt, og lægerne har advaret os om, at han kunne dø. Så har vi siddet der og tænkt: “Nu er det nok sidste dag, vi ser Leo”. Men så er han alligevel vågnet op alle gangene, siger Sussi.

Leo er meget syg med tarmslyng, og Sussi er naturligvis ved hans side. 
Leo er meget syg med tarmslyng, og Sussi er naturligvis ved hans side.
 Foto: Privat

Bliver til "Sussi og Drengene"

Det betyder også, at Sussi og Leo har besluttet, at Leo ikke længere skal med ud og optræde.

– Leo har ikke kræfter til at tage ud og underholde, så duoen har taget en beslutning om, at Leo stopper på ubestemt tid og koncentrerer sig om at blive rask, lyder meldingen fra 67-årige Sussi og Leo, 67.

Hele historien og se billederne

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden tirsdag, og få hele historien:

- Nåede hjem i en uge, men så gik det galt

- Kæmper stadig med voldsomme smerter

- Sådan går det nu

- Se ALLE billederne: Sussi er ved Leos side på hospitalet

Kalenderen er booket godt op, så Sussi fortsætter med at optræde sammen med Thomas Ehrenreich på trommer og Kim Karmark Petersen på keyboard. Thomas har været med Sussi og Leo i mange år, og Kim er ny mand, som kommer til. Konceptet hedder "Sussi og Drengene" og vil underholde med de sædvanlige numre, som folk kender fra Sussi og Leo.

– Jeg har været ude og spille med de andre, og det gik faktisk, rigtig, rigtig godt. Og Leo har det fint med det. Der er en ting i ham, der siger øv, men det er egentlig også det, som han længe gerne har ville, så det er også en lettelse for ham.

Publikum har også taget godt imod dem.

– Folk synes selvfølgelig, det var synd for Leo, men de var glade for, at vi kom, og det blev en vældig fest, siger Sussi.

Hård tid foran sig

Sussi er født optimist, og det samme er lægerne nu:

– Det går godt, han er begyndt at kede sig og ringer flere gange om dagen for at spørge, om jeg kan tage nogle ting med, så det er et godt tegn, siger Sussi.

Hun håber derfor, at rutsjebaneturen er ovre for denne gang, og at Leo snart er hjemme igen.

– Han får en hård tid foran sig, hvor han skal træne sig op, og der er stadig ting, der gør ondt, når han bevæger sig. Men lægerne siger, at han måske kan komme hjem i denne uge, men nu skal de lige se hans blodprøver, smiler Sussi.

Sponsoreret indhold