Lene Beier med kærlig hjælp: Vil ringe til ensomme danskere

Foto: Peter Grosen

Den frygtede coronavirus kan ikke kun ende med at give folk høj feber og lungeproblemer. Virussen kan også indirekte være årsag til, at mange får det skidt psykisk.

For isolationen og karantænen – som hele Danmark lige nu er underlagt – kan gøre det ekstra svært for de mennesker, der føler sig ensomme.

Heldigvis er der nu hjælp at hente fra ét af landets mest sympatiske tv-værter: Lene Beier.

Hun fortæller nemlig nu, at hun meget gerne vil tage en ”snak og en kop kaffe” over telefonen med de danskere, der føler sig ensomme i disse tider.

- Sidder du og føler dig ensom derhjemme - og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig! Jeg har tid til at ringe hver dag efter ungernes hjemmeskole er afsluttet mellem 13.30 og 14.30, så send mig en besked, hvis jeg skal ringe til dig, så kan vi sludre over en kop kaffe i hver sin ende af røret, skriver Lene Beier i et opslag på instagram, før hun til sidst tilføjer:

- Jeg aner ikke om der er et behov, men jeg ringer til så mange jeg kan nå. Pps. Jeg er hverken psykolog eller læge! Jeg synes bare det er hyggeligt at sludre, skriver Lene Beier.

Her kan du læse den store guide til, hvordan din psyke klarer sig igennem corona-krisen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close