Kendte13. april 2024

Lena Thomsen fra "Årgang 20" hasteindlagt: - Har aldrig prøvet noget lignende

Natten til onsdag blev Lena Thomas fra "Årgang 20" indlagt på hospitalet, da lægerne blandt andet mistænkte, at hun var ramt af en hjerneblødning
Mads og Lena Årgang 20.BilledBladet - Nordborg Als 24.01.2024 - Årgang 20 - Mads, Asmus og Malthe fra ”Årgang 20”.Journalist Laura Hansen BB
Lena Thomsen er gift med Mads Thomsen, som hun har sønnerne Asmus og Malthe med.
 Foto: Claus Fisker

Det er en knap så sjov besked, som Lena Thomsen, der er kendt fra "Årgang 20", lørdag deler med sine knap 22.000 tusinde følgere på Instagram.

Her fortæller hun nemlig, at hun natten til onsdag blev hentet i ambulance og derefter indlagt på hospitalet, da lægerne i første omgang troede, at hun havde meningitis, og derefter troede at det handlede om en hjerneblødning.

- Natten til onsdag følte jeg mig nødsaget til at bede om hjælp, hvilket jeg ellers ikke er så god til, når det handler om mit helbred. Det resulterede i, at jeg blev hentet af ambulancen og indlagt, først med mistanke om meningitis og efterfølgende hjerneblødning.

Heldigivs fortæller "Årgang 20"-kendissen, at det hverken drejede sig om det første eller sidste - men derimod et muligt migræneanfald.

Lena Thomsen fortæller yderligere, at hun igen er hjemme ved familien, men finder det svært at komme ovenpå igen.

- Jeg døjer stadig med hovedpine, og er helt mat og tung i krop og hovede. Til gengæld kan jeg nu have åbne øjne, holde mig vågen og interagere med mine drenge, skriver hun.

Derfor står den i næste uge på flere undersøgelser, og moren til to fortæller, at hun aldrig har oplevet noget lignende.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg synes faktisk at det var en skræmmende oplevelse at mærke, hvordan min krop reagerede, lyder det, hvorefter hun roser sin mand for hans støtte.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Lena Thomsen.

Sponsoreret indhold