Kendte20. januar 2022

Lena Dunham inspireret af "And Just Like That": Nu vil hun lave "Girls" for voksne

Den 35-årige skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør taler ud om muligheden for at genoptage HBO-hittet ”Girls”, der blev et stort hit blandt særligt millennial-seere i midten af 10’erne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lena Dunham tog et karrieremæssigt højdespring af dimensioner, da hun i 2017 – i en alder af bare 25 år – både skrev, producerede og medvirkede i HBO-serien ”Girls”.

Serien om den ambitiøse forfatterspire Hannah og hendes tre veninder i New York løb over seks sæsoner før finaleafsnittet i 2017.

Men måske har vi ikke set det sidste til de gæve piger og al deres interne drama.

Nu lægger seriens skaber, Dunham, i hvert fald op til et såkaldt reboot af serien. I et interview med The Hollywood Reporter lufter hun idéen om at skabe en fortsættelse – helt ligesom ”Sex and the City”-efterfølgeren ”And Just Like That”.

- Det har været en så stor fornøjelse at se de her kvinder sammen igen, og at se dem tage fat om midaldrende kvinders seksualitet. I mine øjne kan de ikke gøre noget forkert, lyder det fra den i dag 35-årige Lena Dunham.

Ser op til "SATC"-damerne

Allerede da “Girls” slap sin pilotepisode i 2012 blev den sammenlignet med serien om Carrie Bradshaw og veninderne – men i en friskere og mere ungdommelig indpakning.

Og det er derfor ikke helt utænkeligt, at koblingen mellem de to shows kan bringes videre, selvom der er gået ti år.

Dunham fortæller desuden i det nyeste interview, at ”Girls” overtog nogle af HBO-kulisserne efter ”Sex and the City”.

- Jeg ser tilbage og kan huske, at jeg helt blåøjet træder ind på optagelserne den første dag – 24 år gammel, og pludselig står jeg i Silver Cup Studios, som er de gamle ”Sex and the City”-studier, og jeg tænkte: Så kører vi!

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/lena_0.jpg
 Foto: MEGA

Dunham medvirkede i en mindre rolle i Tarantino-braget "Once Upon a Time in Hollywood", som hun her er til premiere på. (Foto: MEGA)

Rette tidspunkt

Hun anerkender dog, at der er løbet vand i åen, og at tingene ser anderledes ud. Hvilket kan have indflydelse på en eventuel ny sæson af ”Girls”, hvor de fire hovedpersoner naturligvis er blevet mere voksne.

- Vi ved udmærket godt, at tiden ikke er inde endnu, siger Lena Dunham.

- Jeg vil gerne have, at det bliver naturligt, hvordan karaktererne har levet videre og ændret sig. Lige nu vil alle jo bare se Kylo Ren, lyder hendes forklaring med reference til den ”Star Wars”-rolle, som Adam Driver siden har indtaget.

Han medvirkede i ”Girls” som Hannahs on/off-kæreste Adam Sackler gennem alle sæsonerne.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/lenadunham.png
 Foto: Instagram, The Hollywood Reporter

De seneste år har Dunham arbejdet primært bag kameraet, men måske vi i fremtiden får et gensyn med Hannah Horvath. (Foto: Instagram, The Hollywood Reporter)

Gang i snakken

Indholdschefen for HBO Max fortæller til Hollywood Reporter, at der ikke umiddelbart er planer om at sætte produktionen af ”Girls”-fortsættelsen i gang.

Hun bekræfter dog, at Lena Dunham har taget hul på samtalen om at samle holdet igen for at lave en version af serien, hvor de medvirkende og deres karakterer er ”ældre og mere erfarne”.

Lena Dunham producerede for snart et år siden en anden af streamingtjenestens ungdomsserier ”Generation”.

Sponsoreret indhold