Kendte24. januar 2023

Leder stadig efter skuespiller: Nu er endnu én forsvundet på bjerg

Endnu en person er meldt savnet på Californiens Mount Baldy. Tidligere på måneden forsvandt skuespilleren Julian Sands på bjerget
Den 13. januar forsvandt den britiske skuespiller Julian Sands under en vandretur på Californiens Mount Baldy. Nu er endnu en person meldt savnet på bjerget. nbsp;
Den 13. januar forsvandt den britiske skuespiller Julian Sands under en vandretur på Californiens Mount Baldy. Nu er endnu en person meldt savnet på bjerget.
 Foto: Ritzau Scanpix

Den 13. januar forsvandt den britiske skuespiller Julian Sands under en vandretur på Californiens Mount Baldy.

Nu er endnu en person så meldt savnet på bjerget.

Mandag kom det frem, at 75-årige Jin Chung ikke som planlagt vendte retur, efter han havde været alene på en vandretur på bjerget.

Det oplyser San Bernardino Sheriff’s Department i en udtalelse.

Den britiske skuespiller Julian Sands har været forsvundet siden 13. januar. 
Den britiske skuespiller Julian Sands har været forsvundet siden 13. januar.
 Foto: AdMedia / MediaPunch/MediaPunch/

De californiske myndigheder leder derfor nu efter to personer i selv samme område. Myndighederne bruger blandt andet helikoptere og infrarøde kameraer til at forsøge at lokalisere både Julian Sands og Jin Chung.

Voldsomt og omskifteligt vejr har den seneste tid dog gjort det svært for myndighederne at afsøge området.

Mount Baldy ligger i San Gabriel, og på grund af omskifteligt vejr kan det hurtigt blive farligt at opholde sig på bjerget.
Mount Baldy ligger i San Gabriel, og på grund af omskifteligt vejr kan det hurtigt blive farligt at opholde sig på bjerget.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Den 19. januar lykkedes det myndigheder at finde et spor efter skuespiller Julian Sands. Her lokaliserede de hans efterladte bil på en parkeringsplads. Myndighederne formoder, at den 65-årige skuespiller begav sig ud på vandreturen fra netop parkeringspladsen. Siden har ingen set ham.

Julian Sands er bedst kendt for sine roller i film og serier som "A Room With A View", "24" og "Smallville".

Sponsoreret indhold