Kendte26. december 2020

Lea Hvidt Kessler i shitstorm: Nu flygter hun

I går havnede Mikkel og Lea Hvidt Kessler i en kæmpe shitstorm, fordi de lagde et billede op fra lufthavnen, hvor familien var på vej på juleferie. Nu flygter Lea fra den massive kritik
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kritikken haglede ned over Mikkel og Lea Hvidt Kessler, da de i går på Instagram lagde et billede op fra lufthavnen.

Her var den tidligere boksemester, hans hustru og deres tre børn på vej på juleferie. I sit opslag nævnte Lea dog ikke, hvor ferien gik hen.

Familien Kessler vælger at rejse på ferie midt under en pandemi, hvor Udenrigsministeriet nærmest fraråder unødvendige rejser til hele verden.

Det har fået en masse danskere til at rase mod Lea og Mikkel på Instagram, hvor de kritiske kommentarer haglede ned over parret.

Læs mere her:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea_og_mikkel_0_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Lea og Mikkel har tre børn sammen (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg knokler som sygeplejerske, for at mine borgere kommer bedst muligt igennem pandemien - i vælger at rejse. Hvis alle gjorde det, så ender jeg og mine kolleger rundt omkring i Danmark da med arbejde os selv halvt ihjel. Der kunne i godt behovsudsætte lidt endnu, lød bare en af de mange kritiske kommentarer.

Under tidligere opslag, når folk har rettet kritik mod Lea og Mikkel, har hun været god til at svare og forklare sin sag.

Men ved denne shitstorm har parret valgt en anden strategi. Lea har nemlig slettet samtlige kommentarer fra sit opslag.

Udover det har hun også gjort, så hendes mere end 70.000 følgere ikke længere kan kommentere familiebilledet fra lufthavnen.

Lea og Mikkel har endnu ikke afsløret destinationen for deres juleferie med familien.

Sponsoreret indhold