Kendte 15. august

Lasse Skriver er blevet single

Det unge ”X Factor”-talent og tømrerlærling er ikke længere sammen med kæresten Frederikke
Lasse Skriver - som mange faldt i svime over under sidste sæson af "X Factor" - er single 

Lasse Skriver - som mange faldt i svime over under sidste sæson af "X Factor" - er single 

Foto: Kaspar Wenstrup

Han sang sig ind i rigtig mange danskeres hjerter, da han inderligt fremførte stroferne fra George Ezras ”Budapest” om det gyldne piano og den hengemte skat bag brystet.

Men lige i øjeblikket er den 18-årige Lasse Skrivers eget hjerte efter alt at dømme hårdt medtaget.

sin story afslører han nemlig, at han og kæresten gennem mere end et år, Frederikke, har taget den endelige fælles beslutning om at gå hver til sit.  

 

– Der er ingen sure miner mellem os, og vi fortsætter som rigtig gode venner, skriver han i opdateringen til sine mere end 91.000 følgere.

Det unge sangtalent, der blæste dommerne - og seerne - omkuld under sin første ”X Factor”-audition sidste år, og som siden både er blevet signet hos Sony Music og optrådt på forsiden af Vi Unge, kalder den forliste kærlighed for ”sårbart”, og beder om forståelse og respekt for privatlivet.

– Vi har begge brug for afslapning med vores nærmeste, skriver han blandt andet.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Havde et langdistanceforhold

Man behøver ikke nærstudere Lasse Skrivers Instagram-profil med særligt stor ihærdighed, før det står klart, at han så sent som for to uger siden hyggede sig med ekskæresten Frederikke. Parret var nemlig på sommerferie på Cypern.

Skriver, der har haft så travlt med musikken og turnélivet siden sidste år, at han har måtte lægge tømrerværktøjet på hylden, har i sit forhold med Frederikke skulle finde sig i en stor afstand mellem dem.

I en stor del af deres forhold boede Lasse nemlig i Vejle, mens Frederikke til daglig befandt sig små 250 km væk i Hellerup. Det var dog ikke noget, som parret havde de store problemer med.

– Det er dejligt, og jeg synes ikke, at vi skubber alt muligt til side for at være sammen. Der er plads til det hele, og jeg synes, det fungerer godt, lød det dengang.  

Sponsoreret indhold