Kendte 12. januar 2021

Lasse Rimmers kone indlagt på hjerteafdeling

Line Hoffmeyer, der er gift med komiker Lasse Rimmer, er mandag indlagt på hjerteafdelingen på Skejby Sygehus
(Foto: Thomas Laursen)

Efter at have haft en "irriterende hjertebanken" i nogle dage er Line Hoffmeyer, der er gift med komiker Lasse Rimmer, blevet indlagt på Skejby Sygehus' hjerteafdeling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver hun på Instagram.

"For et par timer siden syntes jeg, at det blev træls nok til at jeg lige ville ha’ garanti fra min hjertelæge på at alt er godt. Det er trods alt en andens hjerte, så jeg vil jo gerne passe godt på det," skriver hun.

I 2012 fik Line Hoffmeyer en hjertetransplantation, hvorfor hun ofte har været indlagt på hjerteafdelingen. Denne gang var det dog ekstra besværligt på grund af corona, hvor hun skulle testes i forbindelse med sin indlæggelse, og husbonden Lasse Rimmer måtte heller ikke overnatte.

Ifølge Hjerteforeningen lever man i gennemsnit 15,6 år, efter man har fået en hjertetransplantion.

Det har dog ingenlunde slået den 26-årige studerende ud, som til februar begynder på sin kandidat med henblik på at blive gymnasielærer.

Tværtimod lader det til, at det har været et godt gensyn med det velkendte sygepersonale.

"Når jeg nu skal være indlagt, vil jeg være det her. Hvor min læge siger ‘Jeg kender dig godt nok til at vide du aldrig piver eller flæber, så jeg vil gerne lige kigge på dig” når jeg ringer og siger, at jeg ikke har det decideret skidt - bare lidt spøjst. Og her, hvor min sygeplejerske som jeg har kendt i 10-12 år råber “kom herned til os, hvor du hører hjemme, Line!❤️,” skriver Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

48-årige Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev gift i august 2019, hvor aldersforskellen skabte en del overskrifter. Der er 20 års aldersforskel mellem de to.

SE og HØR har været i kontakt med Line Hoffmeyer, som ikke har ønsket at kommentere.

Sponsoreret indhold