Kendte21. marts 2022

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer tager stort skridt i forholdet

Det er ikke længe siden, at komiker Lasse Rimmer, 49, og hans 20 år yngre ekshustru, Line Hoffmeyer, annoncerede, at de atter danner par. Men nu flytter de to også sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter skilsmissen står den atter på lutter lykke hjemme hos Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer.

Den garvede komiker og hans influencereks blev i sommer skilt efter to års ægteskab – og de flyttede efterfølgende ind i hver deres lejelejlighed i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20220202_mr_vildmaend_032.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

Hen over julen sidste år besluttede parret, der siden bruddet har haft kontakt til hinanden, at de dog ville give forholdet en ny chance. Og nu er de så klar til at give den endnu mere gas på kærlighedsfronten.

Lasse Rimmer har efter 16 år valgt at sælge sit hus i Karlslunde – og Line Hoffmeyer afslører nu, at hun har sagt sin lejlighed i Sydhavnen op for at flytte sammen med hr. Rimmer:

– I næste uge går vi så småt i gang med at flytte mine ting ind i Lasses lejlighed. Jeg glæder mig til at se vores navne på samme postkasse igen, og hvis nogen i mellemtiden finder en løsning på at flytte en bruseniche fra mit lejemål til Lasses, så ville det altså bare være super, venner, lyder det blandt andet i et opslag på Instagram, hvor Line med sin bruseniche-kommentar refererer til, at der i hendes nuværende lejlighed er væsentligt mere plads i brusekabinen sammenlignet med hendes komikerkærestes.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Den seneste tid har Lasse og Line brugt tiden på at sætte huset i Karlslunde i stand inden salget.

Men i samme ombæring har influenceren således også sagt sin bolig op for endnu en gang at flytte sammen med sin komikerkærlighed.

Sponsoreret indhold