Kendte28. september 2022

Lasse Rimmer er færdig med at tale om kærester

Efter flere år i et meget offentligt forhold har Lasse Rimmer valgt igen at holde sit privatliv helt privat. Derfor svarer han ikke længere på spørgsmål om sit kærlighedsliv
Lasse Rimmer lukker igen døren til sit kærlighedsliv.
Lasse Rimmer lukker igen døren til sit kærlighedsliv.
 Foto: Per Arnesen

Efter forholdet til Line Hoffmeyer er "Stormester"-vært Lasse Rimmer, 50, nu færdig med at være åben om sine private forhold.

Det slår han nu fast.

I en spørgerunde på Instagram opfordrer komikeren til at stille spørgsmål om alt, men der er et enkelt, han ikke har lyst til at besvare.

– Jeg ved godt, jeg skriver ask me anything, så bare spørg løs, men der er nogle ting, jeg simpelthen er færdig med at svare på, indleder Lasse Rimmer, da spørgsmålet "har du en kæreste" falder.

"Stormesteren" har taget beslutningen, efter sit nu tidligere forhold til influent Line Hoffmeyer, som gik endegyldigt i stykker i maj i år.

Artiklen fortsætter under billedet …

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer til premiere i marts 2022.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer til premiere i marts 2022.
 Foto: Mikael Rieck

– Jeg valgte i tre og et halvt år at leve privatlivet i et spotlys. Det var en erfaring. Så blev jeg klogere på det. Og det, jeg er blevet klogere på, er blandt andet, at det kunne jeg godt tænke mig ikke at gøre. I hvert fald i et pænt stykke tid, siger Lasse Rimmer, der for nylig er begyndt at læse en bachelor i psykologi.

– Så er der mange ting, som jeg simpelthen ikke har lyst til at dele med nogen. Og det betyder ikke, at jeg har en kæreste. Og det betyder heller ikke, at jeg ikke har en kæreste. Det betyder bare, at jeg synes, det kunne være rart at prøve, at det måske igen ikke rager så mange andre end dem, der er tættest på mig. Sådan som så mange andre ting i mit privatliv.

– Det er jo derfor, de første to stavelser er "pri-vat", kan man sige.

Sponsoreret indhold