Lars Larsen er død: Her er hans liv i billeder

Foto: Lars Horn/Baghuset

I slutningen af juni meddelte Lars Larsen og hans familie, at han var uhelbredelig syg af leverkræft.

Og firmaet, som den dygtige købmand har fået til at blomstre over alt i verden, blev overdraget til sønnen. 

Ifølge Jysk sov Lars Larsen stille ind i sit hjem ved Silkeborg mandag morgen. Her var han omgivet af sin nærmeste familie. 

- Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, udtaler Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far.

Ifølge Jysk sov Lars Larsen stille ind i sit hjem ved Silkeborg mandag morgen. Han var omgivet af sin nærmeste familie.

SE og HØR har her samlet lidt af Lars Larsens liv i billeder: 

I 1979 grundlagde Lars Larsen Jysk. Dengang hed det 'Jysk Sengetøjslager'. Han nåede selv at opleve 40-års jubilæet for virksomheden (Foto: Aller Media)

(Foto: Aller Media)

Lars Larsen under dynen (Foto: Aller Media)

Lars Larsen havde hurtigt voksevært, og hans forretninger åbnede hurtigt også i udlandet (Foto: Aller Media)

På dronningens 70 års fødselsdag gav hun tilladelse til, at Jysk måtte bruge betegnelsen Kgl. Hofleverendør. Tilladelsen kom efter, at Jysk i flere år har været fast leverendør til Kongehuset. (Foto: Aller Media)

I 2010 var Lars Larsen til audiens hos dronningen. Her takkede han for Ridderkorset i Dannebrogsordenen (Foto: Aller Media)

I 2014 tog dynekongen sammen med tv-værten Peter Ingemann plads i stolene foran Hans Pilgaard i 'Hvem vil være millionær'.

I 2015 bød Lars Larsen Prinsesse Benedicte indenfor. Her blev der set på dyber og havemøbler, da prinsessen besøgte hovedlageret i Uldum i Jylland. (Foto: Hanne Juul)

Prinsesse Benedicte er ikke den eneste, der har besøgt hovedlageret. Da lageret i sin tid var dronningen selv forbi (Foto: Hanne Juul)

Lars Larsens datter Mette Brunsborg - her med ægtefællen Jørgen og sønnen Søren (Foto: Lars Horn/Baghuset)

 

Lars Larsen og hustru Kristine, der arbejdede som butiksassistent i en af JYSK-butikkerne (Foto: Aller medier)

I 47 år har Lars været gift med Kristine Brunsborg. ”Kris” har ikke været hjemmegående husmor, men har passet en af familiens butikker hjemme i Silkeborg.

I 47 år har Lars været gift med Kristine Brunsborg. ”Kris” har ikke været hjemmegående husmor, men har passet en af familiens butikker hjemme i Silkeborg. (Foto: Hanne Juul)

Er der to, der elsker en herrematch på golfbanen, så er det kronprins Frederik og Lars Larsen.

Kronprinsen og Lars Larsen har mødt hinanden på golfbanen flere gange (Foto: Lars Horn/Baghuset)

Lars Larsen elskede at spille golf - hans golfbane i Himmerland har dog endnu ikke givet overskud (Foto: Lars Horn/Baghuset)

(Foto: Aller Media)

Lars Larsen var eneejer af Himmerland Golf og Spa siden 2007 og investerede et trecifret millionbeløb i at renovere resortet. Sidste år overtog sønnen Jacob Brunsborg jobbet som direktør (Foto: Aller media)

Jacob Brunsbog, der her giver kronprins Frederik et kram, overtager posten som bestyrelsesformand for Jysk Holding efter sin nu afdøde far. Til venstre golfspilleren Thomas Bjørn og racerstjernen Tom Kristensen. (Foto: Jesper Sunesen)

Lars Larsens succes har bragt ham sammen med nogle af landets mest indflydelsesrige personer. (Foto: Aller Media

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close