Lars Høgh efter kræfthelvede: Jeg var aldrig bange

60-årige Lars Høgh er tilbage på arbejdet som målmandstræner for det danske landshold, efter at han ikke længere har kræft i kroppen.

60-årige Lars Høgh er tilbage på arbejdet som målmandstræner for det danske landshold, efter at han ikke længere har kræft i kroppen.

(Foto: Thomas Laursen)

De fleste ville nok få klamme håndflader bare ved tanken om en kedelig kræftbesked fra lægerne.

Men da Danmarks målmandstræner Lars Høgh sidste sommer fik cancer i bugspytkirtlen, var der ingen panik hos OB – og landsholdslegenden, som nu har fået sin sidste omgang kemo.

– Jeg tror, jeg har haft en fordel ved at være sportsmand. Jeg var i god form, og så har jeg ikke været bange på noget tidspunkt, og det har hjulpet mig rigtig meget, fortalte Lars Høgh til SE og HØR, da han var gæst ved Fodboldfondens Velgørenhedsmiddag søndag aften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den tidligere fodboldhelts smukke kone Tine Høgh kan også ånde lettet op. (Foto: Thomas Laursen)

Tæt på døden

Alle ville ellers kunne forstå, hvis den vellidte keeper havde haft mørke tanker det seneste år.

Ikke mindst når man kigger på overlevelseschancerne for netop den type kræft i bugspytkirtlen, som Høgh’en blev ramt af.

– Jeg har efterfølgende kigget på tallene, og der var under ti procents overlevelseschance, så det er godt at stå her i dag.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

DR Sportens Josefine Høgh, 29, har i år ikke bare fundet kærligheden med 45-årige Lasse Sjørslev, hun har også set sin far kæmpe sig gennem en alvorlig kræftsygdom. – Han er den sejeste, jeg kender, lyder det fra skønheden. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg har ikke noget cancer i mig mere, og jeg lagde kemoen på hylden for fem uger siden.

– Så i mit eget hoved er jeg rask, og jeg er også tilbage på job, sagde Lars Høgh, som dermed kan ånde lettet op sammen med sin familie – konen Tine Høgh samt børnene Josefine og Jonas Høgh.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close