Kendte2. november 2021

”Landmand søger kærlighed” vender tilbage: Du kan være med

Den ottende sæson af TV 2-hittet er endnu ikke helt ved vejs ende, men allerede nu afslører tv-kanalen, at programmet vender tilbage med endnu en sæson
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige nu kan de landmands-glade danskere ivrigt følge med i de resterende mænds kamp om at finde kærligheden i ”Landmand søger kærlighed”, når det kører over skærmen hver tirsdag aften.

Men allerede nu afslører TV 2, at der kommer en niende sæson af datingprogrammet, der altså flere gange har indbragt held på kærlighedsfronten til flere landmænd og -kvinder.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

- Alle både unge og gamle har ret til kærlighed, men det kræver mod at jagte den eneste ene, og det kan være svært at finde en, hvis man bor på en gård langt ude på landet, og der ikke kommer ret mange interessante emner forbi, skriver de og fortæller, at der altså nu er åbnet op for muligheden for at søge om at være med.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/505.jpg
 Foto: TV 2

I den endnu igangværende sæson af "Landmand søger kærlighed" har blandt andet landmanden Emil fundet kærligheden til Melissa. De to er fortsat kærester i dag, flere måneder efter optagelserne til programmet stoppede. Foto: TV 2

På programmets Facebook-side gør den garvede tv-vært Lene Beier det også klart, at det naturligvis vil være hende, der endnu en gang hjælper de kærlighedshungrende landmænd og -kvinder på vej mod at finde den eneste ene.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvis man er landmand eller -kvinde og på udkig efter en at dele hverdagen og hyggelige stunder med, så er det nu, man skal gribe knoglen og sende en ansøgning.

Er man ikke selv landmand, men i stedet kender en, der ville være den rette til at være med i datingprogrammet på TV 2, så er det også nu, man skal udfylde en ansøgning og håbe på det bedste.

Optagelserne vil finde sted i løbet af sommeren 2022.

Sponsoreret indhold