Laila og Mads glæder sig: Bryllup på slottet

Laila Friis-Salling, 35, og Mads Madsen, 28, ser frem til deres bryllup til august næste år.

Laila Friis-Salling, 35, og Mads Madsen, 28, ser frem til deres bryllup til august næste år.

(Foto: Martin Høien)

De blev forlovet 4. december, og bryllupsplanlægningen er allerede i fuld gang for Laila Friis-Salling, 35, og kæresten, Mads Madsen, 28.

Parret siger nemlig ja til hinanden ved et kirkebryllup til august næste år med efterfølgende fest på Dragsholm Slot i Nordvestsjælland.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det bliver på Dragsholm Slot i Odsherred, at parrets kærlighedsfest skal finde sted. (Foto: Kasper Kristoffersen / Buro Jantzen)

– Der er en kirke på Dragsholm Slot, men vi tænker at holde vielsen i Asnæs eller Fårevejle, for så kan der være flere mennesker med, siger Laila.

I slotskirken er der nemlig kun plads til 70-80 gæster.

Den tidligere “Vild med dans”-deltager lægger nemlig ikke skjul på, at det er et gevaldigt bryllup, parret skal holde.

– Jeg har en virkelig stor familie, fortæller dansk-grønlandske Laila, hvis mor og far begge har syv søskende, som alle har fået minimum to børn hver.

– Så jeg har mange fætre og kusiner, lyder det med et smil.

Over 100 gæster

Festen på slottet bliver derfor for 110 personer – det antal, der maksimalt er plads til i festlokalet.

– Da vi sidder til det første møde, og hun (bryllupsplanlæggeren, red.) siger, at der er plads til 110, er min første tanke: “Så kan vi da alle sammen komme med” – og så kigger jeg over på svigermor og Laila, som er sådan lidt: “Det bliver lidt presset”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dansen førte dem sammen
Laila Friis-Salling og Mads Madsen har været sammen siden december 2018 – de mødtes, måneden efter at Laila slog sig løs på dansegulvet i “Vild med dans”.
Mads har selv gået til standard- og latindans i 11 år og har derfor en tradition med altid at se “Vild med dans” – sammen med sin mor.
– Og så så jeg hende der på skærmen, skrev til hende, og så svarede hun sgu, siger han om Laila, som han inviterede med på Hviids Vinstue ved Kgs. Nytorv.
– De har Danmarks bedste gløgg, så jeg hentede to gløgg til os. Efter vi havde siddet og drukket lidt, kigger jeg på hende – hun ser virkelig sød ud – og jeg kan se, at hun får helt røde kinder. “Hun er bare helt vild med mig”, husker skuespilleren, at han tænkte.
– Senere finder jeg så ud af, at hun ikke kan tåle rødvin, så det er bare en allergisk reaktion, hun har fået, lyder det med et grin. (Foto: Martin Høien)

Så siger svigermor så også, at når de plejer at holde fest for hele familien, er det i en hal, hvor der kommer 200 mennesker, fortæller Mads.

To bryllupsfester

Men alle venner og familiemedlemmer skal tage del i de lykkelige løjer.

– Så to-tre dage efter holder vi så endnu en fest, ler Laila.

At det lige blev Dragsholm Slot, der skal danne ramme om den store dag, skyldes, at parret ikke bor så langt derfra. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er især Mads, som gerne vil giftes i en kirke.
– Jeg er meget gammeldags, siger han med et smil. (Foto: Martin Høien)

– Vi følte, det var lidt familiært, fordi man kender området. Og hvis vi valgte nogle andre steder, skulle man selv planlægge det meget mere.

På Dragsholm Slot slipper vi for al stress, fortæller den vordende brud, der, ligesom den kommende gom, er glad for at have en bryllupsarrangør inde over.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fejres i flere dage Laila Friis-Salling skal være hvid brud – men kjolen er endnu ikke på plads. (Foto: Martin Høien)

– Vi kan slappe lidt mere af. Hvis der sker noget med kagen, så ved vi, at det er hende mutteren, der fikser en kage.

Det er ikke lige pludselig mig, der skal til at køre et eller andet sted hen. Vi kan koncentrere os om os, jubler Mads Madsen.

Kæmper med kjolen

Selv om de får hjælp til at planlægge brylluppet, er der dog én ting, som Laila Friis-Salling selv skal have styr på: Brudekjolen.

– Jeg synes, det er virkelig, virkelig svært, for jeg har aldrig rigtig gået i store kjoler – kun da jeg var med i “Vild med dans”, forklarer den tidligere skiløber.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan så det ud, da Laila Friis-Salling i 2018 blev svinget rundt på dansegulvet af Morten Kjeldgaard, 35, i “Vild med dans”.
Parret røg ud i program syv. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg har spurgt Mads et par gange, hvad han er til – og han siger bare, at han kan lide alt, hvad jeg har på, og at han helst ikke vil vide, hvad jeg skal have på. Men jeg er bare sådan: “Bare giv mig en idé!” siger Laila.

Hun er dog i dialog med kendisdesigneren Lasse Spangenberg, som måske bliver manden, der skal kreere hendes brudekjole. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close