Kendte9. maj 2016

Video: Lærere så målløse til – 3.g'ere hyrede stripper til afgangsfest

Der ventede lærerne på et tysk gymnasie en afgangsfest, de sent – hvis ikke aldrig – glemmer. For midt imellem alle talerne dukkede der nemlig en stripper op, der smed tøjet og gav en fræk lapdance til en af eleverne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stripper_paa_skole.jpg
 (Foto: YouTube)

De fleste lærere ville måske have lukket og slukket festen med det samme.

Men lærerne på det tyske Luitpold Gymnasium i München havde bestemt ikke tænkt sig at lukke for festlighederne, efter at der ud af det blå dukkede en stripper op til skolens afgangsfest.

I stedet valgte lærerne – nok en smule målløse og overraskede – at lade stripperen smide sit tøj og give en af de studerende en fræk lapdance.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge avisen havde en gruppe 3.g’ere inviteret stripperen under dække af, at hun skulle holde en tale omkring ligestilling.

Og stripperen, en 33-årig frækkert ved navn Jarly, var da også pænt og anstændigt klædt på, da hun troppede op på skolen. Men der gik naturligvis ikke længe, før at tøjet røg, og stemningen steg.

Det hele blev foreviget på kamera af en anden elev – og her kan man se, hvordan den afklædte stripper giver en af eleverne lidt kærlig pleje.

Det er fast kutyme i Tyskland, at eleverne selv planlægger deres egen afgangsfest.

Se videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_91.png

Sponsoreret indhold