Kendte7. december 2021

Lærer fyret for at synge Britney Spears-sang foran elever

Er det ikke altid en god idé at give et nummer med Britney Spears-klassikeren "Toxic"? Ikke hvis du bor i Texas - åbenbart
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad ville du sige til en lærer, der gav den gas med en omgang "Toxic"? Det lyder jo umiddelbart meget fedt, men da en lærervikar i Texas hev karaokemaskinen frem, blev det for meget for eleverne - og især forældrene.

Den mandlige lærervikar havde nemlig besluttet sig for at give eleverne et lille kursus i, hvordab man synger covers af Britney Spears-sange, for hvornår kan man ikke bruge den evne i livet?

I en video, der er blevet optaget af en af eleverne i klassen, og som nu florerer på nettet, kan lærervikaren høres give deb alt, hvad han har til omkvædet af det Grammy-vindende popnummer "Toxic".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/britney-spears-teacher.jpeg
 Foto: Andrew Abelkis

(Foto: Andrew Abelkis)

Elevens video, der er optaget på Austin's Bowie High School, har fået så alvorlige konsekvenser for underviseren, at han nu er blevet fritstillet.

Vikaren blev bedt om at forlade klasse med det samme efter den første time, hvor han havde leveret sine bedste vokaler med begrundelsen, at han "ikke fulgte skoledistriktets praksis".

Han nægtede dog at forlade klassen, før han fik lov til også lige at give en omgang med det, som en af klassens elever mener at være et Lady Gaga-nummer. Det skriver KXAN, der leverer lokale nyheder for NBC.

Ifølge faren til den elev, der optaget videoen, var det hele en særdeles underlig hændelse, og han mener, at skolen har håndteret det helt rigtigt.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-12-07_kl._17.50.40.png

(Foto: Andrew Abelkis)

- Det var altsammen en smule forvirrende. Vi vidste ikke, hvad alt det her handlede om, indtil vores søn forklarede det for os, siger Andre ABelkis til The Post, der også har et klip af den særdeles underholdende video.

- Ja, vi var lidt kede af at en lærervikar ikke gik op i at underviser klassen og istedet bare gøre noget for sig selv. Og ja, jeg synes, underviseren skulle fjernes fra klassen.

Der er efterfølgende kommet et tip om, at det angiveligt skulle være en såkaldt prankster, der formåede at score et vikarjob uden egentlig at besidde nogle undervisningsmæssige kompetencer til at kunne gennemføre det.

Til gengæld havde han Britney Spears. Og er det på en eller anden ikke altid nok?

Sponsoreret indhold