Kendte15. august 2020

Læger advarer Katie Price: Må ikke dyrke sex i to uger

Det kan umuligt være sjovt at være Katie Price i disse dage. For ikke nok med at hun har brækket begge fødder – hun må heller ikke dyrke sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega159676_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Og selv om den storbarmede mediepersonlighed i dagene efter uheldet var ved godt mod, og endda havde anskaffet sig knæbeskyttere, så hun stadig kunne ”gå”, så er det altså ikke godt nok til lægerne.

I hvert fald ikke, hvis Katie Price skal komme sig.

Det skriver flere medier – blandt andre Mirror.

Ifølge Price skulle hun på ferien skyde genvej ved at hoppe over en lav væg. Desværre fejlbedømte hun afstanden på den anden side og slog sig voldsomt.

Uheldet var således årsag til, at Katie Price brækkede begge fødder og efterfølgende måtte gennemgå en fem timer lang operation.

En operation, som i den grad kræver ro, hvis fødderne skal hele ordentligt.

I den forbindelse råder Katie Prices læger hende til at undgå at have sex de kommende to uger – mens hun samtidig skal holde sig fuldstændig i ro og ligge stille så meget som muligt.

En kilde bekræfter Katie Prices triste situation over for mediet:

- Hun er nødt til at holde benene hævet for at have de bedste chancer for at komme sig – og det betyder ingen sex eller at bevæge sig rundt, fortæller kilden.

- Carl (Katie Prices kæreste, Carl Woods, red.) bliver hendes fuldtidsplejer – hun får kun lov til at gå på toilettet.

Ifølge kilden vil det blive noget af en prøvelse for den tidligere model at skulle ligge stille. Vedkommende understreger dog, at Price har tænkt sig at overholde lægernes anbefalinger.

Sponsoreret indhold