Kendte25. november 2022

Lady Gaga går viralt: Superkikset eller helt genialt?

Popdronning Lady Gaga bliver udnævnt som boomer af den digitale ungdom. Men kan det netop være meningen med galskaben?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er så nemt at blive til grin.

Det må Lady Gaga sande, efter ungdommen på de sociale medier i øjeblikket tager tykt pis på verdensstjernens SoMe-skills.

”Pokerface”-sangerinden er således gået viralt, efter hun angiveligt fakede en boomerang på Instagram.

Det skriver Paper.

I en story demonstrerede oscarvinderen, hvordan hun selv bruger sin high power pigment paint fra sit eget makeup-brand Haus Labs.

Mens hun holder tuben i den ene hånd, tager hun to gange håret om bag øret med den anden hånd i et loop, der forsøger at efterligner Instagrams boomerang-effekt.

Ser du på Gagas øjne er det dog tydeligt at se, at det er hende selv, der gentager bevægelserne, og at der altså ikke er tale om en Instagram-boomerang.

Instagrams Boomerang-logo optræder heller ikke i klippet, og det har fået flere brugere til at klaske sig på lårene af grin. De er nemlig overbeviste om, at hun har faket klippet.

Den 36-årige popdronning bliver på sociale medier udnævnt som mormor, som har slået generationer af kolbøtter tilbage i sin digitale alder, mens andre skriver, at Lady Gaga har puttet ”Boomer” i ordet ”Boomerang”.

Som andre brugere skriver, er det dog også en mulighed, at Lady Gaga har faket boomerangen med fuldt overlæg – velvidende at sådanne boomer-kiks aldrig går ubemærket hen på de sociale medier.

Og man må blot konstatere, at hun har formået at skabe stor opmærksomhed om sit brand. Og den, der ler sidst, ler som bekendt bedst …

Sponsoreret indhold