Kendte16. februar 2017

Vanvittig video: Lader 22-årig kvinde dingle i 300 meters højde

En 22-årig model har sendt chokbølger gennem verden efter sit seneste stunt i jagten på det perfekte billede. Den unge skønhed lod sig hænge ud fra en 300 meter høj skyskraber i Dubai – vel at mærke uden at bære nogen former for sikkerhedsliner andet end mand, der holdt hende i armen. Se videoen her… hvis du da tør!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/video_1.jpg
 Foto: CEN/All Over Press

Er du sådan en type, der får hjertebanken blot ved tanken om højder?

Så er der en reel risiko for, at du dit hjerte kommer på overarbejde, når du ser denne vanvittige video.

Videoen viser, hvordan en russisk model i allerhøjeste grad risikerer liv og lemmer i jagten på det perfekte billede og den perfekte video. Den unge kvinde lod sig således hænge ud fra en skyskraber i 300 meters højde – uden at bære nogen former for sikkerhedsliner vel at mærke.

Vovehalsen, den 22-årige russiske model Viktoria Odintsova, ville skabe ”den perfekte Instagram-video”, og her valgte hun altså at sætte sit liv på spil.

https://imgix.seoghoer.dk/stunt.jpg
 Foto: CEN/All Over Press

Vanvittigt - intet mindre! Foto: CEN/All Over Press

Hun lod sig således dingle ud over den 30,6 meter høje skyskraber Cayan Tower i Dubai.

Og for at gøre det hele ekstra nervepirrende, var den unge models eneste form for sikkerhed hendes assistent, som hun holdt i hånden under det faretruende stunt.

Videoen lagde modellen efterfølgende på sin Instagram-profil, som følges af tre millioner mennesker. Og de fleste af dem har naturligvis været ved at tabe både næse og mund over det farefulde stunt.

Se videoen herunder:

Sponsoreret indhold