Kendte29. oktober 2021

Lad opvarmningen begynde: Nu kan du lytte til Ed Sheerans nyeste album

Det er kun lidt over en måned siden, sangeren annoncerede han tager endnu en stjernespækket turne rundt i verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega786559_032.jpg
 Foto: MEGA

Den storhittende ”Shape of You”-sanger Ed Sheeran kommer til Danmark i august næste år, hvor han spiller intet end fire koncerter, da de første to blev udsolgt inden for få minutter.

Men allerede nu kan opvarmningen til ”Mathematics Tour”-koncerterne begynde. Natten til fredag landede den 30-årige sangers nye album nemlig.

Det nye album har titlen ”=” og rummer, udover de tre hitsingler ”Bad Habits”, ”Shivers” og ”Visiting Hours”, som briten udgav tidligere på året, 11 spritnye sange, som kan lyttes til på alle streamingtjenester.

- = (lig med) er ude nu. Det er mit yndlingsalbum, som jeg har lavet indtil nu, jeg er simpelthen så stolt af det. Tak til alle de fantastiske mennesker, der har arbejdet sammen med mig om det. Til mine fans, jeg håber, I vil elske det lige så meget, som jeg selv gør, skriver han fredag formiddag på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Klar til mere

Albummet er Sheerans fjerde i rækken, men allerede inden det nåede at komme på gaden fredag, kunne hans manager, Stuart Camp tidligere på ugen udtale, at der også er et femte på vej af slagsen.

- Planen har hele tiden været, at den her kommende tour skal vare de næste tre til fire år, og der kommer endnu et album mens turneen fortsat er i gang, fortalte han i et interview med Contact Music.

- Faktisk handler det allermest om at sikre, at han ikke smider endnu et album på gaden i næste uge.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786559_033.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hvor meget sangeren allerede har klar til det femte album i rækken, det vides endnu ikke, men meget tyder på, at når tiden nærmer sig, at der skal ny musik på gaden, så vil han have rigeligt at vælge imellem til.

Bump på vejen

Selve planen for afholdelsen af de mange kommende koncerter har dog allerede lidt af udfordringer. I slutningen af sidste uge måtte Sheeran nemlig melde ud, at han var nødt til at aflyse alt.

- Hey folkens. Bare lige en hurtig opdatering for at fortælle jer, at jeg desværre er testet positiv for covid, så nu går jeg i selvisolation og følger regeringens retningslinjer, skrev han blandt andet i et opslag søndag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Han ønskede dog fortsat at gøre sit for at foretage alle planlagte interviews hjemmefra i forbindelse med promoveringen af både koncerter og den ny musik.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega790727_047.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Siden har han dog ikke sagt mere om sine symptomer på sygdommen, eller hvorvidt han igen er klar til at genoptage de planlagte koncerter.

Sponsoreret indhold