Kendte27. august 2015

Se billederne: Lacey vil have VERDENS største bryster

Realitystjernen Lacey Wildd elsker store bryster – faktisk så meget at hun drømmer om at blive indehaveren af de største bryster i verden. For nyligt nød hun det gode Miami-vejr og fik i den anledning mulighed for at lufte attributterne

Lacey Wildd

Med et par bryster så store som meloner skulle man tro, at den brystglade realitystjerne Lacey Wildd var tilfreds. Men nej. De skal være endnu større!

Faktisk er 47-årige Lacey Wildd, der blandt andet har medvirket i realityprogrammet ”Botched” så glad for store meloner, at hun gerne vil under kniven igen for at få ”lidt ekstra” i melonerne. Målet er nemlig at blive indehaver af verdens største.

null
https://imgix.seoghoer.dk/8.16023025.jpg

En vandflaske har ikke en chance, hvis den kommer for tæt på Lacey Wildds bryster. Se endnu flere billeder øverst i denne artikel. Foto: All Over

Forleden luftede den 47-årige kvinde så sine bryster, da hun nød Miami-vejret sammen med sine børn – og her beviste hun blandt andet, at brysterne kan bruges til andet end at give ondt i ryggen.

De enorme kasser, størrelse LLL, fungerer således fint til at holde (læs: kvase) en flaske vand.

Du kan se alle billederne af Lacey Wildd og de store kasser øverst i denne artikel.

47-årige Lacey Wildd har i flere år, med egne ord, været afhængig af kosmetiske operationer, og hun har brugt svimlende med penge på at ændre alt fra sine bryster og kindben til læber og næse. Faktisk har Lacey Wildd været under kniven mere end 40 gange – men hun er altså frisk på endnu en tur på operationsbordet. Så længe at brysterne kan blive større.

Sponsoreret indhold