Kendte26. juli 2010

Kylling blev hendes død

Englands fedeste kvinde lever ikke længere, efter familien hjalp hende i graven
Sharon var indtil lørdag den tungeste kvinde i England
Sharon var indtil lørdag den tungeste kvinde i England

Dybstegt kylling, friturestegt fisk og masser af pomfritter har slået den britiske kæmpe kvinde ihjel Med sine 285 kilo var Sharon Mevsimler Englands fedeste kvinde indtil hun afgik ved døden i weekenden.

Hun døde i en hospitalsseng, hvor hun var på en yderst streng diæt, for at redde livet fra fedmedøden.

Læs mere: Russel Crowe for fed til Sienna

Familien kunne dog ikke lade være med at smugle spandevis af friturestegt mad ind til Sharon, der lå i hospitalssengen og rå-åd i smug, så snart hun så sit snit til det.

Den enorme dame var afhængig af junkfood og på grund af sin enorme overvægt, har hun ikke kunne forlade sin seng i mere end 4 år.

- Hun havde tydeligvis et underliggende problem med mad, men gjorde intet for at hjælpe sig selv. Dem som besøgte hende, gjorde hende ikke en tjeneste, fortælle en ansat på hospitalet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/englands-fedeste-kvinde-dod-jpg.jpg

Hun har tidligere raset mod det britiske sundhedssystem, fordi hun ikke mente, hun fik nok hjælp til at komme af med de hundredevis af overflødige kilo.

Læs mere: Christiane tyk som barn

Hun fik en operation af mavesækken, der skulle hjælpe hende på vej, men hun fortsatte med at hælde usund mad i sin syge krop.

- Mange var rasende over, at hun stadig fik mad, som var dårligt for hende. Problemet blevet taget op flere gange, og til sidst var personalet ved at blive vanvittige. Kvinden var kun 40 år. Men hun åd sig i bogstaveligste forstand i graven, siger en af de ansatte på det hospital, som Sharon var indlagt på.

På vej til lighuset, smadrede vognene, som hendes lig blev transporteret på, på grund af den enorme overvægt og hendes mand og 4 efterladte børn leder nu efter en kiste, der kan indeholde den store kvinde.


Sponsoreret indhold