Kendte31. maj 2020

Kylie Jenners advokat efter anklager om millionsnyd: Det er løgn

Kylie Jenners hold af advokater svarer nu igen på Forbes-artiklen, der påstår, at Kylie faktisk slet ikke er milliardær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie_5.jpg
 (Foto: MEGA)

Efter finansmagasinet Forbes to gange har kåret Kylie Jenner som den yngste selvskabte milliardær nogensinde, påstår det samme magasin nu, at makeup-forretningen, Kylie Cosmetics, faktisk slet ikke går så godt, som hun har fået det til at se ud.

Den 22-årige makeup-mogul er blevet beskyldt for at have snydt med både tal og skattefradrag for at opnå status som milliardær, men nu skyder Kylies advokat med skarpt mod Forbes.

- Vi har gennemset Forbes' artikel, der anklager Kylie for at have begået bedrageri og skabt et net af løgne for at blæse hendes nettoværdi i vejret. Artiklen er fyldt med direkte løgne, siger advokat Michael Kump til TMZ.

- Forbes' beskyldning om, at Kylie og hendes revisorer har "forfalsket skattebidrag" er utvetydigt falske, og vi kræver, at Forbes straks og offentligt trækker det og andre udsagn tilbage.

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen har da også selv kommenteret på sagen.

- Hvad er det, jeg vågner til? Jeg troede, at det her var et velrespekteret medie. Alt, jeg ser, er en række ukorrekte udsagn og ubeviste forudsigelser, raser Kylie på Twitter.

- Jeg har aldrig bedt om nogen titel eller løjet for at få den.

Ifølge Forbes skulle Kylie kun have tjent 340 millioner dollars på sin makeupvirksomhed og altså ikke den milliard, som hun ellers påstår.

Sponsoreret indhold