Kylie Jenner skammer sig over gammelt billede: - Slet det!

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at flere medlemmer af den berømte Kardashian-klan har været under kniven – og nålen.

Og det gælder naturligvis også for makeup-mogulen Kylie Jenner, der mildest talt ikke tilfreds med det nyligt delte billede af fire af søstrene, som Kim Kardashian har delt med sine mere end 189 millioner følgere på Instagram.

På det gamle foto kan fans af familien se en ganske ung Kim Kardashian i selskab med Khloé Kardashian samt de to Jenner-søstre Kendal og Kylie Jenner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at billedet har masser af år på bagen. Alligevel er Kylie ikke tilfreds med, at billedet, hvor hun er noget nær uigenkendelig, nu stilles til skue på internettet.

Kommentaren til billedet er kort og kontant:

- Slet det øjeblikkeligt, skriver Kylie.

Artiklen fortsætter under billedet …

View this post on Instagram

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Men noget tyder på, at Kylie Jenner ikke for alvor er vred. I hvert fald er det tydeligt, at søster Kim Kardashian synes, at hele situationen er ganske komisk:

- Skal jeg Diddy-croppe dig, spørger hun søsteren i kommentarfeltet og henviser til at gammelt billede, hvor rapperen P. Diddy beskar et billedet så meget, at Jenner-søstrene, Kylie og Kandall Jenner, ikke længere kunne ses.

- Helt bestemt, svarer Kylie.

Se før-/efterbilleder, som Kim Kardashian refererer til, nedenfor:

Artiklen fortsætter under billederne …

Førbillede. Foto: Instagram.

Efterbillede. Foto: Instagram.

Vanen tro kom der naturligvis hurtigt ild i kommentarfeltet.

Flere følgere mente nemlig, at Kim Kardashian var streng at dele fotoet, fordi hun selv var den eneste, der så ”godt ud”.

Tydeligt er det dog, at alle fire søstre på billedet ser markant anderledes ud nu, end de gjorde tilbage i 2009, da billedet blev taget.
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close