Kendte19. maj 2021

Kylie Jenner har STORE nye forretningsplaner

Makeup-dronningen er tilsyneladende klar til at blive endnu rigere på et nyt forretningseventyr, der skal sælge badetøj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kylie Jenner har mildest talt taget makeup-verdenen med storm, siden hun i 2015 debuterede med den første lipliner og gloss fra Kylie Cosmetic.

Siden da er hun blevet multimillionær på sit enorme forretningseventyr, der i 2019 blev udvidet med Kylie Skin. En serie af hudplejeprodukter, der på kort tid blev den bedste sælgende af slagsen i USA.

Meget tyder på, at det er en stensikker økonomisk vinder, hvis den 23-årige realitystjerne sætter sit navn på noget form for købebart produkt, så hvorfor ikke tage den skridtet videre?

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Ifølge TMZ har Kylie nemlig sikret sig rettighederne til de to trademarks "Kylie Swim" og "Kylie Swim by Kylie Jenner", så nu kan det være, at sommeren bliver endnu mere Kardashian-lækker.

Det er endnu usikkert, hvad det nye Kylie-brand skal sælge, men mon ikke badetøj, solbriller, strandtasker, -sko og alt muligt andet hurlumhej i den dur er et godt gæt?

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Sidste år sikrede den smukke Jenner sig også rettighederne til både "Kylie Baby" og "Kylie Hair", og forretningseventyret stopper med stor sandsynlighed ikke her.

Når det kommer til Jenners kommende badetøjs-udsalg, så har hun allerede opbygget en solid platform, hvor hun kan vise bikinierne frem.

Kylie er nemlig sjældent bleg for at vise formerne frem i små, afslørende bikiner.

Vi har gjort dig en lille tjeneste og fundet de bedste eksempler frem her:

Sponsoreret indhold