Kylie Jenner gemmer på voksfigur af sin mor

Hvis man en dag skulle være så heldig at få lov til at besøge Kylie Jenners enorme hjem, så kan man godt se frem til et noget særligt syn ved husets bar. 

Der har den 22-årige Kylie Jenner nemlig placeret en voksfigur af sin moder, Kris Jenner. 

På sin Instagram-profil fortæller "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen, at Kris Jenners voksfigur fra det berømte Madame Tussauds-museum har fået lov til at bo hjemme hos hende, og Kylies søstre skal bestemt ikke forvente, at de kan få lov til at låne hende.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kris Jenner-figuren, der nu sidder pænt i baren hjemme hos Kylie Jenner. (Foto: Instagram)

- Hun er min nu. Jeg vil ikke have nogle sms'er eller opringninger fra mine søstre efter det her. Hun er min, lyder det fra Kylie, da hun viser voks-Kris frem i sin Instagram Story. 

Kris Jenner-figuren havde debut på Madame Tussauds-museet i New York, og der er den da også stadig at finde. Den, som Kylie Jenner nu har siddende ved baren i sit eget hjem, er en ekstra figur, som den 64-årige Kris Jenner fik lavet tilbage i 2019. 

Det fortæller en ansat fra museet til Page Six. Museet vil dog ikke afsløre, hvorvidt Kris Jenner rent faktisk selv har betalt for figuren, eller om det har været en gave fra museet. 

En Madame Tussauds-voksfigur koster som regel 1,3 millioner kroner og tager gerne op til fire måneder at fremstille. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kylies 39-årige storesøster Kim Kardashian har tidligere vist voksfiguren frem på Instagram. Det gjorde hun, da figuren boede hjemme hos Kris Jenner, hvor den også var blevet placeret på en stol i baren - ligesom den nu er hos Kylie. 

- Jeg vidste bogstaveligt talt, at jeg skulle herop, og jeg blev stadig forskrækket, da jeg så det her, lyder det fra Kim, da hun filmer voksfiguren, der desuden er klædt i Kris Jenners yndlingsjakkesæt fra Dolce & Gabbana. 

På voksmuseet i New York er det ud over Kris Jenner også muligt at opleve figurer af både Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner. 

Kims voksfigur debuterede på museet som den første fra Kardashian-klanen i 2015. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close