Kendte26. juli 2017

WTF? Kvindes ØJENBRYN stjal showet under Trump-møde

En kvinde – og særligt hendes øjenbryn – stjal mere eller mindre alt rampelyset, da USA's præsident Donald Trump mandag holdt pressemøde i Det Hvide Hus. Se billederne her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trump_5.jpg
 (Foto: Twitter)

Det kan godt være, at det var det var selveste USA’s præsident, der stod på talerstolen.

Og det kan også godt være, at dagsordenen var den såkaldte Obamacare, som præsident Trump med næb og klør forsøger at afskaffe.

Men det var i stedet noget helt andet, der løb med opmærksomheden, da USA's præsident Trump mandag holdt pressemøde i Det Hvide Hus i Washington.

Det var i stedet et sæt øjenbryn – tilhørende en mørkhåret kvinde – der stjal rampelyset. Mange, der overværede pressemødet enten på TV eller på nettet, havde således mere end svært ved at få øjnene fra kvindens (ganske særprægede) øjenbryn.

Og derfor fløj det ret så hurtigt over med kommentarer på de sociale medier. Herunder kan du se et lille udpluk:

Kvinden med de unikke øjenbryn er ikke blevet identificeret. Selv beskrev præsident Donald Trump personerne i baggrunden som ”familier, der alle er ofre for ObamaCare”.

Og det har fået flere til at spekulere i, om kvindens øjenbryn er et resultat af en eller anden form for sygdom:

ObamaCare blev vedtaget i 2010 under den daværende præsident Barack Obama og iværksat fra 2014. Den forpligter alle amerikanere til at have en sundhedsforsikring.

Over 20 millioner amerikanere, der tidligere stod uden sygesikring, er i dag blevet dækket under ObamaCare. Alligevel vil præsident Trump forsøge at afskaffe den. Han mener, at reformen er en begrænsning af individets frihed.

Herunder kan du se flere billeder af særprægede øjenbryn:

33 par øjenbryn der lige skal tage en slapper

Sponsoreret indhold