Kvinde skiftede hudfarve – nu vil hun føde en mørk baby

Foto: MEGA

Når solen endelig er fremme, haster de fleste nok ud i og lapper strålerne i sig, i håbet på en mere eksotisk kulør. Det var bare ikke helt nok for tyske Marina Big.

Hun tog flugten fra den vinterblege hud til et helt nyt niveau. Og begyndte for to år siden, at tage injektioner med melanin, som er hudens mørke pigment. Den tyske tidligere model ønske simpelthen ikke længere at være hvid.

På en eller anden måde, har den spøjse proces virket, og i dag er Marina efter synet at dømme, sort. Og det er ikke bare huden der har ændret udseende af de kraftige sprøjter. Den høje mængde melanin har ifølge kvinden selv decideret ændret hendes DNA.

I det engelske TV program ”This Morning” fortalte Big nemlig, ifølge The Mirror at det er hele kroppen der ændrer sig

- Huden bliver mørkere, og mit hår der gror ud bliver mørkere og mere krøllet. Selv mine øjenbryn bliver mørkere og min øjenfarve ændrer sig, lyder det fra den tyske kvinde.

Marina Big

Der er dog en endnu spøjsere ting der har medfulgt hendes nye hudfarve. Marina og hendes mand Michael er nemlig sikre på, at deres kommende børn vi blive sorte.

- Mine børn kommer til at blive sorte. Vi har ikke lagt nogen plan, men jeg diskuterede det med min læge, fordi jeg ville vide om jeg kan brystføde og hvordan babyen kommer til at se ud, fortalte hun.

 

”Du er IKKE sort!”

Mange vil nok grine lidt af Marinas bizare forsøg på at skifte fra hvid til sort, men det er bestemt ikke alle der synes om hendes projekt.

Efter hendes tur til Kenya, hvor hun blev døbt til et nyt navn på swahili (Malaika Kubwa), har afro-amerikanske kvinder, der er født ind i kulturen raset på nettet.

Vreden kommer især efter, at Big kaldte sig selv en ægte afrikansk kvinde, og i øvrigt påstod at afro-amerikanere ikke ved noget om afrikansk kultur.

Billedet ovenfor viser en tid, hvor både Marina og manden havde deres naturlige hud -og hårfarver.

Det fik internettets pis i kog og afro-amerikanere verden over kaldte hende blandt andet racist, udover at kalde hende samtlige afskygninger af ordet dum.

Udover at have ændret sit udseende med melanin, så har Marina også fået lavet et par solde badebolde af silikone. Hun har nemlig brugt den nette sum af 50000 pund (ca. 423000 DKK) på silikonebryster. Og ikke bare i en standardstørrelse. Den nu mørke kvinde har nemlig intet mindre end 12 kg hægende under halsen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close