Kendte25. juli 2016

Kvinde levede i skrald... som gemte på dyster hemmelighed

Amerikanske myndigheder gjorde forleden et makabert fund, da de gennemsøgte et hus, hvor en kvinde i årevis havde boet i meterhøje dynger skrald, afføring og døde katte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skrald_2.jpg
 (Foto: All Over)

Der ventede politiet et skræmmende syn, da de tidligere på måneden blev kaldt ud til et hus i Hazel Park i den amerikanske millionby Detroit.

Inde i huset blev politiet mødt af en halv meter høj mur af ildelugtende skrald. Døde katte, afføring og mugnende papæsker med madrester lå spredt over hele huset, og husets beboer – en 61-årig kvinde – havde selv et stærkt inficeret sår på sin arm.

Men det var langt fra det mest gruopvækkende fund, som myndighedern gjorde.

For under al skraldet fandt politiet også det fordærvede lig af kvindens 79-årige mand, Donald. Manden var formentlig død tre måneder tidligere, og siden har kvinden altså boet sammen med det rådnende lig.

Det skriver det amerikanske medie Fox2.

Myndighederne blev alarmeret, da kvinden tidligere på måneden mødte op for at betale sin vandregning. Den 61-årige kvinde havde et stort og stærkt inficeret sår på armen og en stor sværm fluer lige i hælene.

Derfor valgte politiet at køre ud til kvindens hus for at spørge ind til hendes helbred – og her blev de altså mødt af et skræmmende syn.

Naboerne kunne også fortælle, at de i en længere periode havde bemærket en kvalmende lugt fra nabohuset.

- Hun fortalte mig, at hendes mand var så syg, at han ikke kunne gå, og at hun derfor tog sig af ham hele dagen. En gang spurgte jeg, om jeg måtte kigge til ham, og så skiftede hun emne i samtalen, fortæller naboen Matt Urban til FOX2.

Politiet sørgede for at få fragtet kvinden til hospitalet, mens de gennemsøgte huset. Her fandt de flere døde katte – og altså også liget af kvindens mand, der ikke var blevet set i live siden december.

Ifølge myndighederne døde manden af lungekræft. Kvinden har også selv kræft og er nu i behandling.

Politiet fandt også otte levende katte i huset. De bliver nu behandlet på et kattehjem, hvorefter de vil blive adopteret.

Huset er formentlig så medtaget, at det skal rives ned.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_30.png

Sponsoreret indhold