Snød med skrabekalender: Kvinde fra Albertslund har vundet 1 mio.

(Foto: Danske Spil)

Det kan være svært at vente helt til jul – særligt hvis man har en skrabejulekalender og er nysgerrig efter at se, om man er en af de heldige, der har vundet.

Vente til jul kunne en kvinde i 40'erne fra Albertslund heller ikke. Hun ”snød” således og skrabede alle 24 felter på sin skrabejulekalender, men det er hun formentlig også rigtig glad for. Nu er der nemlig 1.000.000 kroner ekstra at bruge på julegaver.

Kvinden, der arbejder i butik og gerne vil være anonym, skrabede nemlig 10 juletræer og har dermed indkasseret 1 million kroner.

Det skriver Danske Spil ifølge B.T. i en pressemeddelelse.

- Jeg blot manglede en stjerne – for at vinde 50 kr. – eller et juletræ med gevinst på millionen. Så blev det altså bare for spændende til, at jeg kunne lade være, fortæller kvinden i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Jeg sad et øjeblik og stirrede på dem. Så fik jeg fremstammet til min mor, at jeg vist lige havde vundet en million kroner. Vi troede jo slet ikke på det - og jeg fik da også talt de juletræer et par gange. Men så kunne jeg se på min konto, at der stod en million kroner til udbetaling, siger den lykkelige jule-vinder.

Kvinden fortæller videre, at hun var  på besøg hos sin mor, da hun valgte at logge ind på sin konto hos Danske Spil for at købe et online julekalender-skrabelod.

Inden hun gik i gang med at skrabe, havde hun nået at bestille en burger, og inden burgeren nåede frem, var hun blevet millionær.

- Havde jeg vidst det, skulle jeg da have bestilt champagne og kaviar i stedet for, fortæller kvinden med et grin.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close