Kendte10. december 2020

Kvinde føder sit barnebarn kun to måneder før datteren også selv føder

Det er ikke unormalt at være rugemor i USA, dog er det lidt mere specielt, når kvinden, der bærer dit barn, er din egen mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kelsi_pierce.jpg
 Foto: Instagram

31-årige Kelsi Pierce fra Minnesota og hendes mand Kyle besluttede i 2017 at acceptere, at deres vej mod at blive forældre nok ville blive en anelse anderledes end for de fleste.

For efter en længere kamp med fertilitetsbehandling og en hård besked fra lægen om, at blandt andet Kelsis æggeledere var blokeret, så stod det klart, at parret ikke havde mange flere muligheder.

- Jeg havde det sådan, at jeg ville gøre, hvad som helst. Hvis du gav mig noget, og du sagde, det ville give mig fem år mindre at leve i, jeg ville være ligeglad, jeg ville have en baby. Jeg ville gøre hvad som helst, fortæller hun til People.

Mor foreslog det

Den svære kamp kunne Kelsis mor, Lisa Rutherford, 54, ikke bære at se på, så omkring et år inde i parrets kamp mod at få drømmebarnet luftede hun for første gang ideen om, at hun kunne hjælpe.

- Vi sagde til hende, at det behøvede hun på ingen måde at gøre. Det her skal nok virke, min krop skal nok klare det og reagere på al medicinen. Vi sagde, at hun ikke skulle udsætte sin krop for det i hendes alder. Ikke at vi ikke tog det seriøst, men vi troede ikke, det ville ske, fortæller hun videre.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kelsi_pierce.jpg
 Foto: Instagram

I stedet for bare ét mirakel-barn, så blev det inden for få måneder til to. Foto: Kelsi Pierce

Det var først, da Kelsi og hendes mand, Kyle forstod, at de havde prøvet absolut alt for selv at blive gravide, at de gik med til at bruge Lisa som rugemor.

To mirakler

I februar 2020 var Lisa gravid med sin datters barn. Et mirakel i sig selv. Men kun kort tid efter, i slutningen af marts, kunne Kelsi selv stå med en positiv graviditetstest i hånden.

- Jeg troede slet ikke, det var en mulighed, fortæller Kelsi.

Pludselig kunne parrets altså ikke kun se frem til at blive forældre til det barn, som moren havde i maven, men også at give deres kommende barn en søskende kun få måneder efter.

Og den 1. oktober kunne Lisa Rutherford byde sit eget barnebarn velkommen, da hun fødte datterens og svigersønnens første barn, Evelyn. Den 23. november kunne Evelyn så pludseligt kalde sig storesøster i en alder af kun to små måneder, da Kelsi fødte parrets andet barn, Ava.

https://imgix.seoghoer.dk/kelsi_pierce_barn.jpg
 Foto: Instagram

Parret nåede lige at nyde Evelyn, inden Kelsi selv kunne føde parets andet barn knap to måneder senere. Foto: Kelsi Pierce

- Det føles stadigvæk meget surrealistisk. Jeg fyldes med så meget glæde, når jeg bare kan se dem få øje på hinanden og se, hvad den anden gør. Det er så fantastisk. Jeg kan bare fortsætte med at stirre på dem og tænke; ”Jeg forstår ikke, I er mine”, slutter Kelsi.

Sponsoreret indhold