Kendte8. juli 2023

Kvinde arresteret: Forsøgte at trænge ind i Taylor Swifts hus

Politiet siger, de allerede havde advaret kvinden om at blive væk, men hun lyttede ikke
Det er ikke første gang sangerinden har haft besøg af en ubuden gæst.
Det er ikke første gang sangerinden har haft besøg af en ubuden gæst.
 Foto: Ritzau Scanpix

En 54-årig kvinde blev i denne uge anholdt, efter hun den 3. juli tog ud til Taylor Swifts hjem i Rhode Island og nægtede at forlade stedet.

Politiet i den fornemme kystby Westerly arresterede kvinden, Kimberley Meyer, efter at være blevet tilkaldt til det overdådige palæ ved stranden af ​​Swifts sikkerhedsteam. Hun blev efterfølgende anklaget for forsætlig indtrængen og løsladt mod kaution på 1.000 dollars.

En kilde tæt på situationen, fortalte TMZ, at Taylor boede i hjemmet den weekend, men det er uklart, om hun var i ejendommen på tidspunktet for anholdelsen.

Swift købte det 11.000 kvadratmeter store palæ for 17,7 millioner dollars i 2013. Sangerinden har tilbragt næsten hver 4. juli i ejendommen siden.

Ikke første gang

For nylig blev en 36-årig mand fra Indiana anholdt og sigtet for at have forfulgt popstjernen i hendes hjem i Nashville, Tennessee, efter uger med at have truet hende, hendes familie og hendes ansatte. Til sidst truede han angiveligt med at bombe ejendommen.

Dokumenter rapporterede, at 36-årige Mitchell Taebel, fortalte Swifts far, at han var hans datters "soulmate", og at "jeg er den eneste, der kan gøre hende sikker."

Det lyder jo slet ikke creepy.

Sponsoreret indhold